Attentie.nl

Papieren tassen bedrukken

Papieren tas 180x70x220 mm

Papieren tas 180x70x220 mm

Papieren tassen bedrukken met logo, tekst of naam

Attentie.nl kan alle bovenstaande papieren tassen voorzien van een bedrukking naar keuze. U kunt bijvoorbeeld uw papieren tassen bedrukken met uw logo, merk of slogan. Of kies voor een persoonlijke tekst om de goodie bag nog persoonlijker te maken! Wat voor bedrukking u ook wenst op uw papieren tassen, Attentie.nl zorgt voor een zeer kwalitatieve bedrukking. Benieuwd naar de kosten voor het bedrukken van de gewenste papieren tassen in de juiste oplage? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan voor de papieren tassen van uw voorkeur! Als groothandel kunnen wij u namelijk zeer voordelige tarieven bieden, laat u verrassen en vraag vandaag nog een offerte aan.

Papieren draagtassen ook ideaal als goodiebag

Naast dat bedrukte papieren draagtassen ideaal zijn voor winkeleigenaren, worden ze ook steeds vaker gebruikt als goodiebag. Deze goodiebags worden meestal voor twee toepassingen gebruikt: als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld nieuwe klanten of om uit te delen op een evenement of beurs om bezoekers van jouw stand iets mee naar huis te geven zodat ze je niet vergeten.

Ondernemers stoppen bijvoorbeeld bedrukte sokken, een paraplu met logo, een bedrukte sleutelhanger, een gegraveerde aansteker en een bedrukte ijskrabber (afhankelijk van het moment van het jaar natuurlijk) in de papieren draagtassen. Door kleine praktische geschenken in bedrukte papieren tassen te schenken laat je zien dat je om je (nieuwe) klanten geeft. Doordat alles bedrukt is met uw logo creëert u een positieve associatie met uw onderneming en wordt u niet snel vergeten.

Papieren draagtassen bedrukken naar uw wens

Attentie.nl kan papieren draagtassen bedrukken met een hoge kwaliteit bedrukking tegen een zeer scherp tarief. Als groothandel met eigen drukkerij garanderen wij een hoge kwaliteit, lage prijs én snelle levering. We kunnen de papieren draagtassen bedrukken naar uw wens.

Dit kan bijvoorbeeld het logo van uw onderneming, winkel of merk zijn, maar een tekst naar keuze is ook mogelijk. Ook bieden sommige papieren draagtassen de mogelijkheid tot een volledig custom design. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan voor de papieren draagtassen van uw voorkeur en laat u verbazen over onze scherpe tarieven!

Goedkoop bedrukte papieren tassen bestellen

Attentie.nl heeft een ruim & divers assortiment papieren tassen. Al onze tassen zijn te voorzien van een bedrukking naar keuze. U kunt bijvoorbeeld papieren tassen bedrukken met uw bedrijfslogo, een merklogo, slogan of andere tekst naar keuze. Zo maakt u van een simpele papieren tas een uniek en praktisch promotiemiddel.

Bedrukte papieren tassen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. U zou ze bijvoorbeeld kunnen gebruiken als goodiebag en hier kleine zakelijke geschenken als bedrukte kladblokkensokken met logo en een gegraveerde aansteker. Maar waar goedkoop bedrukte papieren tassen ook veel voor gebruikt worden is wanneer mensen iets kopen in een winkel. Op deze manier lopen mensen met jouw bedrijfsnaam/merk op de tas door de binnenstad heen, dit zorgt voor een mooie ‘gratis’ exposure.

Offerte voor papieren tassen bedrukken goedkoop

Heeft u één of meerdere papieren tassen gevonden die aansluiten bij uw wensen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een zeer scherp aanbod. Als groothandel kunnen wij namelijk zeer scherpe tarieven hanteren voor het goedkoop bedrukken van papieren tassen.

Heeft u nog vragen over papieren tassen bedrukken goedkoop? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard