Attentie.nl

Duurzame sleutelhanger bedrukken

Een duurzame sleutelhanger is perfect promotiemateriaal om weg te geven en waarmee u ook een bijdrage levert aan een betere wereld. Een duurzame sleutelhanger is tevens zeer geschikt als relatiegeschenk. Kies voor een duurzame sleutelhanger van kurk of ga voor een sleutelhanger van gerecycled materiaal. Met de mogelijkheid om een duurzame sleutelhanger te bedrukken kunt u gemakkelijk personaliseren naar wens.

Duurzame sleutelhanger bedrukken

Breng de boodschap over met een bedrukte duurzame sleutelhanger

Deel een duurzame sleutelhanger uit als promotiemateriaal om te laten zien dat u als bedrijf, vereniging of organisatie staat voor duurzaamheid. Met de mogelijkheid om een logo of tekst op de duurzame sleutelhanger te bedrukken kunt u de boodschap ook nog kracht bij brengen. Tevens kunt u een duurzame sleutelhanger geven als relatiegeschenk voor uw klantrelaties. Dit kan zomaar, voor de zomer- of wintervakantie, kerstdagen, paasdagen of om andere redenen. Natuurlijk is een duurzame sleutelhanger ook zeer geschikt als om een duurzaam nieuwtje te vertellen aan uw klant relatie. Zonnepanalen op het dak of verhuist naar een nieuw duurzamer pand? Geef dan de sleutelhanger als relatiegeschenk met het nieuws aan uw klanten. Dit is veel ludieker en blijft beter hangen dan een mailtje in een overvolle mailbox met de nieuwsmededeling.  

Bedrukte duurzame sleutelhanger van Attentie.nl

Wanneer u kiest voor een duurzame sleutelhanger van Attentie.nl kunt u kiezen voor bedrukkingen met uw eigen logo en tekst. Met persoonlijke hulp en een gratis digitale proefdruk proberen we de wensen van de bedrukking waar te maken. Tevens waarborgen we de kwaliteit van de bedrukking met persoonlijk contact. Kies er dus voor om een duurzame sleutelhanger van kurk te bedrukken met uw logo. Of ga voor een duurzame sleutelhanger van gerecycled materiaal. Met een divers aanbod van bouwhelm tot een vliegtuig, we hebben altijd een geschikte duurzame sleutelhanger die voldoet aan uw wensen. Graag hulp bij het kiezen van een geschikte duurzame sleutelhanger of graag meer informatie over het bedrukkingsproces? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard