Attentie.nl

Trui bedrukken

Goedkoop truien vesten bedrukken met logo, tekst of naam

Zo kunt u ze inzetten als relatiegeschenk voor uw klanten of zakenrelaties. Met een trui kunt u vrijwel iedereen blij maken. Daarnaast kan een trui worden gebruikt als aanvulling op uw werkkleding. Door truien te laten bedrukken in uw huisstijl creëert u een uniforme uitstraling bij uw medewerkers. Naast bedrijven kiezen veel sportverenigingen ervoor truien te bedrukken met bijvoorbeeld hun naam. Bedrukte truien kunnen eenvoudig over andere sportkleding worden gedragen en zorgen voor een opvallende look.

Bedrukte vesten en truien

Op zoek naar een functioneel en comfortabel relatiegeschenk voor de vereniging, uw klanten, personeel of iets anders? Dan bent u aan het juiste adres. Bij Attentie.nl bedrukken we vesten en sweaters tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Benieuwd naar hoe het met uw logo bedrukte verst eruit komt te zien? Bekijk ons assortiment, vindt het gewenste product en vraag een gratis digitale proefdruk aan. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp bestelt u gemakkelijk het gewenste aantal vesten en wij zorgen dat deze zeer spoedig worden geleverd!

  • Supersnelle levering van bedrukte vesten
  • Lage prijzen
  • Borduren i.p.v. bedrukken? Geen enkel probleem!

Logo, tekst of naam laten bedrukken

Bij Attentie.nl personaliseer je gemakkelijk je eigen vest of hoodie. En dat tegen een aantrekkelijke prijs! Daarin levert u niet in op de kwaliteit. Wij zorgen dat het logo netjes op het vest word gezet zodat u met trots het geschenk kan overhandigen aan uw zakenrelaties. Naast vesten vindt u bij Attentie.nl veel andere zakelijke geschenken. Bekijk het assortiment en bestel de producten online!

Vesten zijn comfortabel en warm. Daarom zijn ze erg populair. Hoe vaak hoort u niet: "neem maar een vestje mee, het kan koud worden!''.  Wanneer je mensen een vest cadeau geeft gaan ze deze gegarandeerd dragen. Daarom is het een ideaal relatiegeschenk. Zo wordt uw logo overal getoond! Natuurlijk kan een vest met logo ook goed gebruikt worden binnen een sportclub, studentenvereniging, school of noem maar op. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard