Attentie.nl

Promotietextiel bedrukken

Categorieën binnen Promotietextiel

Promotietextiel bedrukken in diverse soorten en maten!

Iedere doelgroep kan bij ons terecht voor passende bedrukte kleding. Binnen ons assortiment vindt u een ruime variatie met kleding voor zowel heren als dames. Vrijwel alle promotietextiel is leverbaar in verschillende kleuren. Hierdoor vindt u altijd wel een product dat past bij de huisstijl van uw bedrijf, evenement of bij de kleuren van uw sportvereniging.

Bent u nieuwsgierig naar de exacte mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan voor het product van uw voorkeur. Behalve een vrijblijvende prijsopgave op maat ontvangt u van ons ook een digitale proefdruk die u een goede indruk geeft van het te verwachten eindresultaat.

Kunt u beter uw promotiekleding bedrukken of juist borduren?

De meeste producten zijn geschikt om te bedrukken en borduren. U kiest dan zelf wat u het mooist vindt, waarbij borduren een representatiever en hoogwaardiger resultaat geeft dan bedrukken, terwijl een opdruk juist prijstechnisch interessant is, vooral bij hoge oplagen. Bij sommige productsoorten adviseren we u altijd te kiezen voor borduren. Badstof laat zich bijvoorbeeld slecht bedrukken, waardoor een borduring altijd de voorkeur heeft. Wilt u liever eerst geadviseerd worden? Neemt u dan contact op met onze specialisten!

Promotietextiel met logo voor winterse omstandigheden

Wilt u uw medewerkers, klanten of bezoekers tijdens de winterse periode voorzien van uw eigen bedrukte sjaals, bedrukte mutsen of handschoenen met logo? Dan kunnen wij deze producten in kleine- of grote oplagen voor u bedrukken of borduren. Bekijk nu onze winter-pagina!

Textiel bedrukken

Promotietextiel voor kinderen en baby's

Ook voor de kleintjes hebben wij verschillende soorten kledingstukken beschikbaar! Bent u op zoek naar bedrukte slabbertjes of juist naar vrolijke kinderkleding voorzien van uw eigen logo in felle kleuren? Bekijkt u dan ook eens onze kinderpagina die speciaal is samengesteld met promotiekleding voor kinderen en baby's.

Promotietextiel voor kinderen en baby's

Promotietextiel tijdens het werk

De meeste opdrachten van bedrukte promotiekleding worden ingezet als werkkleding, bijvoorbeeld in de horeca of tijdens grote evenementen. Ook wanneer u veel consultants in dienst heeft dan mag een bedrukte jas of een bedrukt overhemd met uw eigen bedrijfslogo niet ontbreken. Bekijk nu ons volledige overzicht van werkkleding!

Wacht daarom niet langer en bestel direct uw bedrukte bedrijfskleding online via onze gloednieuwe webshop!

Werkkleding bedrukken

Ecologische kleding bedrukken

Met uw bedrijf meedoen aan een toernooi? Of wilt u uw medewerkers een professionele en herkenbare uitstraling geven? Of gewoon zomaar als cadeau? Bij Attentie.nl kunt u ervoor kiezen om ecologische kleding te bedrukken. Alle T-shirts zijn gemaakt van biologisch katoen die bijdragen aan een duurzame wereld. Daarnaast kunt u voor de fanatieke sporters ook handdoeken laten bedrukken! Bekijk onze ecologische kleding hieronder en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Ecologische kleding bedrukken

Overige soorten promotietextiel

Behalve voor kleding kunt u ook bij ons terecht voor andere soorten bedrukt textiel. Daaronder vallen bijvoorbeeld handdoeken, zweetbandjes, mutsen, shawls en fleece dekens. Ook deze producten kunnen worden voorzien van uw eigen logo of tekst in onze eigen drukkerij.

Wacht niet langer en bestel uw promotietextiel via Attentie.nl

Wanneer u kiest om uw promotietextiel bij ons te laten bedrukken dan geniet u van vele voordelen. Wij beschikken over de beste apparatuur voor een fantastisch bedrukt eindproduct. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien en denken graag met u mee over de beste keuze voor uw organisatie, team of evenement. Wilt u zich graag eerst laten informeren? Neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij leveren uw bedrukte promotietextiel in 10 a 11 dagen. Wilt u liever een spoedbestelling? Neemt u dan ook gerust even contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard