Attentie.nl

Polo bedrukken

Producten binnen Polo's

Polo bedrukken of polo borduren

Alle poloshirts uit ons assortiment zijn geschikt om te bedrukken of borduren met uw eigen tekst of logo. Daarmee maakt u de polo's heel geschikt om ze te dragen als bijvoorbeeld bedrijfskleding. Kies voor borduren als u op zoek bent naar een polo met een luxueuze uitstraling die wasbeurt na wasbeurt mooi blijft. Alle polo's worden bedrukt en geborduurd in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we u altijd een scherpe prijs bieden en is de kwaliteitscontrole) optimaal. Meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de polo van uw voorkeur.

Polo met logo

Bij Attentie.nl heeft u de mogelijkheid om polo’s met logo’s te borduren. Ideaal voor werkkleding of kleding bij evenementen. Daarnaast is een polo met logo professioneel en komt het volwassen over. Kiest voor een polo met logo, kies dan voor een groot logo zodat de polo ook op afstand mooi opvalt. Vooral een logo op de borst en rug zijn populair bij op polo’s.

Polo met naam

Ook biedt Attentie.nl de mogelijkheid om namen te laten bedrukken op een polo. Een polo met naam is ideaal bij werknemers of relaties die een eigen polo in ontvangst nemen. Zo kiezen bedrijven steeds vaker om een kledingset weg te geven aan medewerkers. Een polo met naam is ideaal voor in de warmere maanden. 

Goedkoop polo’s laten bedrukken

Goedkoop polo’s laten bedrukken doet u bij Attentie.nl. Door onze jarenlange ervaring in bedrukken en borduren zijn wij in staat om goedkope en scherpe prijzen aan u te bieden. Bovendien geniet u van snelle levertijden en hoge kwaliteit polo’s. 

Meer over bedrukte polo’s

Bedrukte polo’s zijn razend populair als promotiemiddel, maar ook om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Wilt u advies of sparren over uw bedrukte polo’s? Neem dan contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard