Attentie.nl

Stormparaplu's bedrukken

BlueStorm paraplu

Avenue paraplu

Goedkoop bedrukte stormparaplu's kopen

Bent u op zoek naar een praktisch en gewaardeerd relatiegeschenk, dan kunnen we onze stormparaplu's van harte aanbevelen. Alle stormparaplu's kunnen worden voorzien van een bedrukking met uw eigen logo of tekst. Het bedrukken van de paraplu's verzorgen we in onze eigen drukkerij, zodat we u altijd een scherpe prijs, een hoge kwaliteit en een vlotte levering kunnen garanderen. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor uw eigen oplage inclusief bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vergeet niet uw opdruk mee te sturen.

Waarom stormparaplu's bedrukken met logo of tekst?

Paraplu's hebben vaak de neiging om niet lang mee te gaan. De meeste gewone paraplu's klappen bij de eerste de beste windvlaag binnenstebuiten en kun je daarna weggooien. Eeuwig zonde natuurlijk. Ook daarom is een stormparaplu goud waard. Deze beschermt je tegen de elementen in plaats van je in de steek te laten, juist wanneer hij het meest nodig is! 

Als groothandel van relatiegeschenken en promotietextiel levert Attentie.nl alleen de beste stormparaplu's. Wat dacht u bijvoorbeeld van de paraplu's van het onovertroffen merk Senz°? Attentie.nl is officiële dealer en voert niet alleen een breed assortiment modellen en kleuren, maar kan deze ook nog bedrukken met uw eigen logo of tekst. 

Bedrukte stormparaplu

Met een bedrukte stormparaplu haalt u een geweldig relatiegeschenk in huis. Uw klanten zullen met veel plezier gebruik maken van die zeldzaam sterke en comfortabele paraplu! En bij het gebruik van die trendy Senz° stormparaplu's is keer op keer uw logo zichtbaar. Kortom: een bedrukte stormparaplu is zijn geld dubbel en dwars waard.

Gratis offerte voor bedrukte stormparaplu's 

Laat een stormparaplu bedrukken met uw naam of logo. Kies de paraplu van uw voorkeur en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij verrassen u graag met onze gunstige prijzen voor bedrukte stormparaplu's! Vergeet niet uw logo mee te sturen voor een digitale drukproef. Combineer uw bedrukte stormparaplu met andere leuke gadgets als festivalbandjesbedrukte poncho's of bedrukte regenjassen en maak er een leuke goodiebag van!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard