Attentie.nl

Duurzame bekers

Sugarcane Cup 200 ml

Zero Waste Cup drinkbeker

PLA can, wit

Bamboe koffie beker

Nordvik drinkfles

Waterfles met infuser

Laat zien dat u om het milieu geeft met duurzame bekers

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn trends die de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen zijn. Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen in het reduceren van afval, uitstoot en verbruik. Sommige bedrijven doen dit op zeer grote schaal, door bijvoorbeeld de auto’s in het wagenpark te vervangen door elektrische auto’s. Maar niet ieder bedrijf heeft een dermate hoog budget om dergelijke veranderingen op korte termijn door te voeren.

Milieuvriendelijke bekers met naam

Milieuvriendelijke bekers bedrukken met naam is mogelijk bij Attentie.nl. Ideaal als promotiemiddel of relatiegeschenk. De duurzame bekers beschikken over een groot oppervlakte voor bedrukking, waardoor uw ontwerp goed opvalt. Daarom zijn bedrukte milieuvriendelijke bekers zeer geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten. Zowel op kantoor als op evenementen, festivals en andere horecagelegenheden. Werk aan een duurzaam imago van uw bedrijf en kies voor het bedrukken van milieuvriendelijke bekers!

Milieuvriendelijke bekers met logo

Naast een naam kunt u ook milieuvriendelijke bekers bedrukken met logo. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of logo's van partners, stichtingen en meer. Een logo is vaak makkelijker te onthouden dan een naam. Vooral opvallende logo's doen het goed op milieuvriendelijke bekers. Kies daarom voor een groot logo op de beker. Dan is de beker ook op afstand makkelijk te herkennen. Dit is zeer waardevol wanneer u uw naamsbekendheid wilt vergroten. 

Milieuvriendelijke bekers met opdruk

Attentie.nl geeft u de mogelijkheid om milieuvriendelijke bekers met eigen opdruk te laten bedrukken. Van eigen ontworpen logo’s tot aan teksten. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid om uw gewenste beker te laten bedrukken. Wilt u liever sparren over uw opdruk? Neem dan contact op. We denken graag met u mee!

Wilt u toch laten zien dat u veel geeft om het milieu? Dan zijn duurzame bekers hier een uitstekende manier voor. Onze duurzame bekers zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn in veel gevallen ook te recyclen. Dit kan de hoeveelheid afval flink reduceren. Kies daarom voor onze duurzame en milieuvriendelijke bekers. 

Diverse soorten te bedrukken duurzame bekers

Bij Attentie.nl kunt u kiezen uit verschillende duurzame bekers en deze laten bedrukken met logo of naam. Zo kunt u op een ludieke manier opvallen en uw naamsbekendheid vergroten. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte bekers op een festival, evenement, beurzen of kantoor. Zo bieden we duurzame koffiebekers en duurzame drinkbekers waar uw logo of naam op kan worden bedrukt.

Duurzame koffiebekers laten bedrukken

Veel mensen zijn de hele dag op pad en een duurzame koffiebekers zie je daarom steeds meer in het straatbeeld. Ht is dus erg geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk. U kunt de duurzame koffiebekers bedrukken naar eigen wens. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo weten we zeker dat de bedrukking voldoet aan uw wensen en waarborgen we de kwaliteit. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend, schroom dus niet om een aanvraag in te dienen voor duurzame koffiebekers.

Duurzame drinkbekers tegen een scherp tarief

Een alternatief voor op kantoor zijn de drinkbekers. De duurzame drinkbekers zijn vaak niet afsluitbaar en worden gebruikt om even snel iets drinken. Je kan de drinkbeker ook meenemen naar relaties, school of je werk, juist de plekken waar vaak nog wegwerp producten worden gebruikt. Wanneer jouw medewerkers met een bedrukte duurzame drinkbeker komen, laat je zien dat je om het milieu geeft en laat je een blijvende goede indruk achter. 

Goedkoop bedrukte duurzame bekers kopen bij Attentie.nl

Het grote voordeel van de duurzame bekers van Attentie.nl is dat u uw zakenrelaties kan laten zien dat u om het milieu geeft, zonder hier een enorm bedrag aan kwijt te zijn. Zo heeft u al voor slechts € 0,86 een duurzame beker. Deze kunnen wij vervolgens van een hoogwaardige bedrukking voorzien in de vorm van uw bedrijfslogo, slogan of ander ontwerp naar keuze.

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor de duurzame bekers van uw voorkeur en laat u verbazen door ons zeer scherpe tarieven.

Kijk ook eens naar: herbruikbare bekersbamboe bekers, koffiebekers to go en duurzame drinkbeker

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard