Attentie.nl

Duurzame bekers

PLA can, wit

Kurk koffiebeker

Zero Waste Cup drinkbeker

Bamboe koffie beker

Laat zien dat u om het milieu geeft met duurzame bekers

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn trends die de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen zijn. Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen in het reduceren van afval, uitstoot en verbruik. Sommige bedrijven doen dit op zeer grote schaal, door bijvoorbeeld de auto’s in het wagenpark te vervangen door elektrische auto’s. Maar niet ieder bedrijf heeft een dermate hoog budget om dergelijke veranderingen op korte termijn door te voeren.

Wilt u toch laten zien dat u veel geeft om het milieu? Dan zijn duurzame bekers hier een uitstekende manier voor. Onze duurzame bekers zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn in veel gevallen ook te recyclen. Dit kan de hoeveelheid afval flink reduceren. Kies daarom voor onze duurzame en milieuvriendelijke bekers

Duurzame bekers met logo of naam bedrukken

Bij Attentie.nl kunt u kiezen om duurzame bekers te laten bedrukken met logo of naam. Zo kunt u op een ludieke manier opvallen en uw naamsbekendheid vergroten. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte bekers op een festival, evenement, beurzen of kantoor. Het is de ideale manier om op te vallen. Daarnaast zijn onze bedrukte duurzame bekers stevig, lekvrij en liggen ze comfortabel in de hand. Ideaal toch?

Duurzame koffiebekers to go

Naast koffiebekers van zwaar materiaal zoals keramiek hebben we ook diverse duurzame koffiebekers to go. Deze kunt u gemakkelijk meenemen om onderweg koffie te drinken. Ideaal om mee te nemen in de auto of trein tijdens de ochtendspits. De meeste duurzame koffiebekers to go zijn herbruikbaar en van 100% recyclebaar PP-materiaal. Duurzaam in productie en gebruik, een echte win-winsituatie.

Wat maakt een goede koffiebeker to go? Stevig, lekvrij en natuurlijk comfortabel genoeg voor onderwerp. Niets is vervelender dan een koffie to go beker die lekt, niet stevig is of niet lekker in de hand ligt. Bij Attentie.nl weten we dit en kiezen we alleen voor koffiebekers to go die door koffieliefhebbers zijn goedgekeurd. Wist u dat de koffiebekers to go ook bedrukt kunnen worden? Van bedrijfslogo’s, bedrijfsnamen tot aan slogans. Ideaal als promotiemiddel. Werk mee aan een duurzame wereld en kies voor het bedrukken van milieuvriendelijke koffiebekers! Goed voor het klimaat en goed voor het imago van uw bedrijf!

Duurzame koffiebekers laten bedrukken

Wanneer u van plan bent om duurzame koffiebekers als promotiemateriaal aan uw doelgroep of als relatiegeschenk voor klanten weg te geven kunt u voor een bedrukking kiezen. U kunt de duurzame koffiebekers bedrukken naar eigen wens. Zo kunt u de wensen van bedrukking gemakkelijk via de productpagina aan ons doorgeven. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo weten we zeker dat de bedrukking voldoet aan uw wensen en waarborgen we de kwaliteit. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend, schroom dus niet om een aanvraag in te dienen voor duurzame koffiebekers.

Goedkoop bedrukte duurzame bekers kopen bij Attentie.nl

Het grote voordeel van de duurzame bekers van Attentie.nl is dat u uw zakenrelaties kan laten zien dat u om het milieu geeft, zonder hier een enorm bedrag aan kwijt te zijn. Zo heeft u al voor slechts € 0,86 een duurzame beker. Deze kunnen wij vervolgens van een hoogwaardige bedrukking voorzien in de vorm van uw bedrijfslogo, slogan of ander ontwerp naar keuze.

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor de duurzame bekers van uw voorkeur en laat u verbazen door ons zeer scherpe tarieven.

Kijk ook eens naar: milieuvriendelijke bekersherbruikbare bekersbamboe bekers en duurzame drinkbeker

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard