Attentie.nl

Knuffel beer bedrukken

Producten binnen Speelgoed en spellen

Set van 4 krijtjes

Set van 6 waskrijtjes

Houten kubb set

Houten werp set

Houten croquet set

Houten skittles set

WoodGame 5-in-1 spel

SENZA Houten Bordspel

Mikado spel

FSC® houten Sudoku spel

3 delig houten denkspel

FSC® 5 in 1 spellenset

Shuffle schuifpuzzel

Tower Game spel

Tower Game Deluxe spel

Denkspel

SENZA Schaakspel

PyramidPuzzle

Jeu de boules

CubePuzzle

SENZA Shuffle Battle Spel

BeachGames spel

Dice & Play spel

3-delig denkspel

Monte Carlo speel set

SENZA Prosecco Pong Spel

Domino spel

VINGA Ludo Salontafelspel

Delta vlieger

Twist jongleerset

Garo kunststof yo-yo

Jump springtouw

Yoyo

Relatiegeschenken kinderen voor elke gelegenheid

Voor wat voor gelegenheid of branche u nou op zoek bent naar kinder relatiegeschenken, Attentie.nl heeft het. In ons ruime assortiment vindt u alles wat een kind maar zou kunnen wensen. Van voetballen en frisbees tot kaartspelletjes, en van knuffels tot tekenartikelen. Allen te voorzien van een bedrukking naar keuze om zo uw onderneming op een leuke manier onder de aandacht van kinderen te brengen!

Speelgoed en spellen bedrukken

U kunt er bij Attentie.nl voor kiezen om uw relatiegeschenken voor kinderen te laten voorzien van een bedrukking. Het bedrukken van uw producten wordt in onze eigen professionele drukkerij verzorgt met de hoogst mogelijke zorg. Doordat wij dit in eigen beheer uitvoeren bent u bij ons verzekerd van een zeer hoge kwaliteit bedrukking, korte levertijden en voordelige groothandelprijzen. Nieuwsgierig geworden naar de exacte prijzen voor het bedrukken van uw speelgoed en spellen in de gewenste oplage? Vraag dan vrijblijvend online een offerte op maat aan! U ontvangt daarbij van ons ook een proefdruk, zo krijgt u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Spelletjes bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel en luxe relatiegeschenk? Neem dan eens een kijkje tussen ons ruime collectie spelletjes. In ons assortiment vindt u onder andere dominospellen, complete spellensets (met dammen, schaken en mikado in één), kaartspellen, jojo’s en nog veel meer! Door onze spelletjes te bedrukken met uw logo of persoonlijke tekst maakt u van een simpel spel een uniek relatiegeschenk. Bedrukte spelletjes zijn het ideale relatiegeschenk als kinderen of de ouders de doelgroep van uw onderneming zijn. Kinderen zijn dol op spelletjes en door deze te voorzien van een bedrukking zal uw bedrijf regelmatig opnieuw onder de aandacht komen. In ons assortiment vindt u ook diverse voetballen, welke ook te voorzien zijn van een bedrukking naar keuze. Ideaal voor bijvoorbeeld sportevenementen of als sportief relatiegeschenk of promotiemiddel.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard