Attentie.nl

Unieke paraplu’s bedrukken

Diverse unieke paraplu’s bedrukken

Bij Attentie hebben we een breed assortiment unieke paraplu’s. De keuze is dan ook enorm. Een van de meest voorkomende unieke paraplu is de omgekeerde paraplu. Deze is binnenstebuiten te vouwen zonder dat het beregende gedeelte naar buiten komt. Hierdoor is de paraplu handig op te bergen. Daarnaast zijn er ook paraplu’s in diverse vormen en kleuren. Zo zijn er harten, maar ook vierkante paraplu’s. Een unieke paraplu geven is echt een origineel relatiegeschenk.

Waarom unieke paraplu’s bedrukken met logo of tekst?

Gewone paraplu’s zijn vaak te standaard en trekken nauwelijks de aandacht. Een unieke paraplu is opvallend en trekt gelijk de aandacht. Door deze daarnaast te laten bedrukken met uw logo of tekst zal die nog meer opvallen op een grijze regenachtige dag.

Bij Attentie wordt uw logo met hoge precisie en kwaliteit gedrukt. En met onze snelle levering heeft u uw bedrukte unieke paraplu snel in huis. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een van onze unieke paraplu’s. Vergeet niet gelijk uw logo mee te sturen. Dan ontvangt u van ons een digitale proefdruk. En de scherpste prijzen.

Voordelen van unieke paraplu's bedrukken

  1. Persoonlijke Uitstraling: Door te kiezen voor het bedrukken van unieke paraplu’s zorgt u ervoor dat uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Een creatief en uniek ontwerp trekt de aandacht en laat een blijvende indruk achter bij uw doelgroep. Of het nu gaat om een bijzondere vorm, opvallende kleuren of een innovatief design, een unieke paraplu met uw bedrijfslogo of boodschap erop zorgt ervoor dat uw merk opvalt in de menigte.
  2. Effectieve Reclame: Paraplu’s komen het hele jaar door van pas en worden vaak gebruikt op plaatsen waar veel mensen samenkomen, zoals evenementen, in de stad of bij het openbaar vervoer. Een uniek bedrukte paraplu fungeert dus als een rijdend reclamebord, waardoor uw merk een breed publiek bereikt. De visuele impact van een opvallende paraplu zorgt ervoor dat uw merknaam beter blijft hangen bij potentiële klanten.
  3. Duurzame Investering: Een kwalitatief hoogwaardige paraplu gaat lang mee, waardoor uw investering in unieke bedrukte paraplu’s zich op lange termijn uitbetaalt. Elke keer als de paraplu wordt gebruikt, wordt uw merk opnieuw onder de aandacht gebracht, zonder dat u daarvoor extra kosten maakt. Dit maakt het bedrukken van unieke paraplu’s een duurzame en kostenefficiënte manier van adverteren.

Bedrukte unieke paraplu’s combineren

Niks is zo leuk om een relatiepakket te geven. Bij Attentie hebben we een breed assortiment relatiegeschenken. Hierdoor heeft u genoeg keuze een passend pakket samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrillen, rugzakjes of polsbandjes. En geef een uniek pakket als relatiegeschenk.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard