Attentie.nl

Unieke paraplu’s bedrukken

Verschillende unieke paraplu’s bedrukken

Bij Attentie hebben we een breed assortiment unieke paraplu’s. De keuze is dan ook enorm. Een van de meest voorkomende unieke paraplu is de omgekeerde paraplu. Deze is binnenstebuiten te vouwen zonder dat het beregende gedeelte naar buiten komt. Hierdoor is de paraplu handig op te bergen. Daarnaast zijn er ook paraplu’s in diverse vormen en kleuren. Zo zijn er harten, maar ook vierkante paraplu’s. Een unieke paraplu geven is echt een origineel relatiegeschenk.

Waarom unieke paraplu’s bedrukken met logo of tekst?

Gewone paraplu’s zijn vaak te standaard en trekken nauwelijks de aandacht. Een unieke paraplu is opvallend en trekt gelijk de aandacht. Door deze daarnaast te laten bedrukken met uw logo of tekst zal die nog meer opvallen op een grijze regenachtige dag.

Bij Attentie wordt uw logo met hoge precisie en kwaliteit gedrukt. En met onze snelle levering heeft u uw bedrukte unieke paraplu snel in huis. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een van onze unieke paraplu’s. Vergeet niet gelijk uw logo mee te sturen. Dan ontvangt u van ons een digitale proefdruk. En de scherpste prijzen.

Bedrukte unieke paraplu’s combineren

Niks is zo leuk om een relatiepakket te geven. Bij Attentie hebben we een breed assortiment relatiegeschenken. Hierdoor heeft u genoeg keuze een passend pakket samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrillen, rugzakjes of polsbandjes. En geef een uniek pakket als relatiegeschenk.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard