Attentie.nl

Kantoorartikelen bedrukken

Duurzame kantoorartikelen met logo bedrukken

Bij Attentie.nl vindt u een diverse collectie duurzame kantoorartikelen van ecologische materialen als bamboe en kurk. Al deze producten kunnen wij voor u voorzien van een bedrukking naar uw wensen, denk bijvoorbeeld aan het logo of de slogan van uw onderneming. Of kies voor een persoonlijke tekst om er een echt persoonlijk geschenk van te maken.

Ook is het bij sommige producten mogelijk om deze in uw volledige huisstijl te bedrukken. U heeft de volledige controle over uw bedrukking. Stel, u wilt uw logo en een korte tekst op een powerbank laten drukken. Normaliter bevat dit in totaal 4 verschillende kleuren, maar gezien u per kleur betaalt vindt u het te duur worden en heeft u liever 1 of 2 kleuren. Uiteraard behoort ook dit tot de mogelijkheden. 

Laat uw kantoorartikelen bedrukken

Maak uw kantoorartikelen compleet door ze te bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap! Staat u binnenkort op een beurs of evenement of wilt u het als relatiegeschenk gebruiken? De kantoorartikelen uit het assortiment van Attentie.nl zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Door onze eigen drukkerij kunnen wij een snelle levertijd realiseren. Betreft het een spoedbestelling? Neem dan contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. U kunt onze medewerkers bereiken via info@attentie.nl of +31(0)23 532 62 62.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard