Attentie.nl

Werkkleding bedrukken

Producten binnen Werkkleding

Goedkoop bedrijfskleding bedrukken

Alle bedrijfskleding in ons assortiment is geschikt om te bedrukken of borduren met uw eigen tekst of logo. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw medewerkers herkenbaar zijn, maar ook uw bedrijf promoten. Het drukken en borduren van uw werkkleding gebeurt in onze eigen drukkerij en borduuratelier. Dit zorgt voor volledige controle en stelt ons in staat korte levertijden te realiseren. Daarnaast kunnen wij op deze manier onze bedrijfskleding tegen groothandelprijzen aanbieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze gunstige tarieven inclusief bedrukken of borduren van de bedrijfskleding.

Werkkleding bij Attentie.nl bedrukken en borduren

Alle kleding in ons assortiment kan worden bedrukt of geborduurd. Bij het bedrukken maken wij gebruik van de zeefdruk-techniek. Deze productietechniek staat garant voor een hoogwaardig, duurzaam en kleurrijk eindresultaat. Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van werkkleding bent u bij ons verzekerd van een goed resultaat. 

Werkkleding borduren met logo

Is het voor uw bedrijf belangrijk dat de bedrijfskleding een luxe uitstraling heeft? Overweeg dan de werkkleding te laten borduren. Geborduurde bedrijfskleding is hoogwaardig, bijzonder duurzaam en gaat wasbeurt na wasbeurt mee. Een borduring ziet er prachtig uit, zelfs na veelvuldig wassen! Het borduren van een tekst of logo is geen enkel probleem. Ook logo's in meerdere kleuren borduren we graag voor u. Bekijk hieronder een selectie van onze werkkleding. Vrijwel alle bedrijfskleding is geschikt voor zowel bedrukken als borduren.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard