Attentie.nl

Aanstekers bedrukken

Aansteker M3L

Aansteker met logo bedrukt

Bedrukte aansteker

Aansteker M3L transparant

Original Cricket aansteker

Jetflame aansteker

Wegwerpaansteker

Flint Opener aansteker

Tornado aansteker

TopFire Opener aansteker

BIC® J26 Aansteker

BIC® J23 Aansteker

Aanstekers bedrukken en graveren

Attentie.nl voert een assortiment dat ruim en divers is, zelfs aanstekers voor slechts een paar cent per stuk! De minimale oplage hangt af van het product: sommige luxe aanstekers kunnen we al leveren vanaf slechts 50 stuks. Bekijk de staffelprijzen op de productpagina's in onze webshop.

Als promotiegeschenk zijn aanstekers vooral populair bij bijvoorbeeld garages, autobedrijven, snackbars, cafés, afhaalrestaurants en discotheken. Attentie.nl kan op uw verzoek de aanstekers bedrukken of graveren met uw adresgegevens of logo. Bedrukt bij ons aanstekers tegen een scherpe prijs!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het product van uw keuze en stuur daarbij ook uw logo mee. Na akkoord ontvangt u nog een drukproef van uw bedrukte aanstekers om te zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. Zo weet u zeker dat uw aanstekers naar wens zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit is ook van toepassing voor aanstekers met tekst.

Aanstekers met logo bedrukken werken fantastisch als promotiemiddel

Wanneer u de stad in bent geweest en/of een roker bent kent u dit ‘fenomeen’ vast wel: u ging weg bij huis met 1 aansteker, maar komt thuis met 2 aanstekers. Of misschien wel geen. Waarom? Omdat aanstekers één van de meest gestolen objecten is. In veel gevallen is het ook totaal niet opzettelijk gebeurd. Maar voor u als bedrijf is dit een ongekende kracht.

U denkt nu misschien, waarom zou ik investeren in een veel gestolen object? Hier is één hele simpele reden voor: exposure! Aanstekers met logo doen het uitstekend als promotiemiddel omdat veel meer mensen de aanstekers zien dan verwachten. Het begint bij degene die de aansteker met logo ontvangt, maar het kan al snel oplopen wanneer hij of zij de aansteker verliest. En hoe meer mensen hem zien, des te meer exposure uw bedrijf krijgt.

Goedkope aanstekers bedrukken of graveren met logo of naam

Bij Attentie.nl vindt u goede aanstekers voor een goedkope prijs. Omdat Attentie.nl een groothandel is, koopt u direct bij ons. Hierdoor profiteert u van goedkope prijzen en snelle levertijden. Aanstekers bedrukken met naam, met logo of met tekst, het is allemaal mogelijk bij Attentie.nl! Vooral gepersonaliseerde aanstekers bedrukken doen het de laatste jaren erg goed als promotiemiddel. 

Bedrukte aanstekers kleine oplage of grote oplage?

Wilt u bedrukte aanstekers bedrukken in kleine oplage of grote oplage? Bij Attentie.nl kunt u zelf kiezen hoeveel aanstekers u wilt laten bedrukken. Bij zowel kleine oplage aanstekers als grote oplage aanstekers profiteert u van goedkope prijzen en snelle levertijden!

Snelle levering van bedrukte aanstekers

Heeft u één of meerdere soorten aanstekers gevonden die u door ons wilt laten bedrukken? Dan doen wij er alles aan om uw bedrukte aanstekers zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Wij leveren uw bedrukte aanstekers al binnen enkele weken. Nog sneller? Vraag dan een van onze medewerkers naar de mogelijkheid tot een spoedlevering van uw bedrukte aanstekers. We worden graag uitgedaagd.

Gegraveerde aanstekers tegen een scherpe prijs

Vraag een offerte aan voor het laten graveren van aanstekers en laat u verbazen over ons zeer scherpe tarieven. U vindt het nergens anders goedkoper. Vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag met het maken van een keuze of geven u informatie omtrent het graveren van aanstekers of andere producten.

Wist u dat we ook sleutelhangers graveren

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard