Attentie.nl

Bobby rugzakken bedrukken

De Bobby rugzak is een product van XD Design en staat ook wel bekend als ’s werelds beste anti-diefstal rugzak. Elke dag vinden er ruim 400.000 zakkenrol-incidenten plaats in de wereld. En deze zijn enkel van mensen die daadwerkelijk aangifte gedaan hebben. Bij XD Design hadden ze hier genoeg van en besloten ze een anti diefstal rugzak te ontwikkelen. En met groot succes.

Zakkenrollers die uw eigendommen willen afnemen zullen helaas nooit verdwijnen en het kan u overal overkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wanneer u in de rij staat of met het openbaar vervoer reist. Gelukkig maakt de anti diefstal rugzak van XD Design het voor zakkenrollers praktisch onmogelijk om onopgemerkt aan uw eigendommen te komen.

Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk dat zeer gewaardeerd zal worden door uw zakenrelaties of werknemers? Kies dan voor de Bobby rugzak anti diefstal en laat de rugzak bedrukken met uw logo of een tekst naar keuze!

Wat maakt deze rugzak anti diefstal?

De Bobby rugzak van XD Design voorkomt dat zakkenrollers zonder toestemming uw eigendommen willen afnemen. Maar wat maakt deze rugzak nou precies zo anti-diefstal en uniek? Dit komt door de vele diverse eigenschappen:

  • Verborgen ritsen & vakken die het onmogelijk maken om onopgemerkt uw eigendommen af te nemen
  • Hoogwaardig materiaal met snijbestendige eigenschappen
  • Reflecterende strepen voor veiligheid in het donker
  • Waterafstotend materiaal zodat uw eigendommen te allen tijde droog blijven
  • ‘Shock-proof’ zodat uw eigendommen niet breken wanneer de rugzak ergens tegenaan stoot of op de grond valt

Verder vindt u binnenin de anti diefstal rugzak diverse gevoerde vakken om uw eigendommen netjes en veilig in op te bergen. Zoals bijvoorbeeld uw laptop, smartphone of tablet. Meer informatie? Bekijk dan de video van XD Design over de Bobby rugzak!

Anti diefstal rugtas bedrukken

Wilt u de anti diefstal rugzakken cadeau doen aan uw zakenrelaties of werknemers? Dan kan een bedrukking niet ontbreken. Attentie.nl kan de anti-diefstal rugtassen voorzien van een zeer kwalitatieve bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf of merk, een slogan of spreuk of een ander ontwerp naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd naar de kosten voor het bedrukken van de Bobby rugzakken van XD Design? Vraag dan geheel vrijblijvend een scherpe offerte op maat aan en laat u verassen door onze scherpe tarieven!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard