Attentie.nl

Fleece jassen bedrukken

Het assortiment Fleece jassen en Fleece vesten

Zelus heren fleece jas

Zelus dames fleece jas

Santino Fleecejack Bormio

Goedkope fleece vesten bedrukken

Benieuwd naar de exacte prijzen van uw oplage met bedrukking of hoogwaardige borduring? Vraag dan direct een offerte aan voor uw product naar keuze. Naast een offerte sturen wij u ook een proefopstelling. Zo krijgt u een realistisch idee van wat u kunt verwachten van uw bedrukte of geborduurde fleece jassen. Heeft u toch nog enkele vragen? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een betrouwbaar en deskundig advies. Neem gerust contact met ons op. 

Fleece jacks bedrukken

Bedrukte fleece jacks zijn het hele jaar door ideaal voor bedrijven waarvan werknemers veel buiten de deur werken en extra warmte kunnen gebruiken. De anti-pilling polyester fleece is zeer comfortabel om te dragen en de jacks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Wij kunnen uw eigen logo of tekst op de bedrukte fleece jacks borduren of bedrukken, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw bedrijf te promoten.

Goedkope fleece jassen bedrukken

Goedkope fleece jassen bedrukken is een ideale oplossing voor bedrijven waarvan werknemers veel buiten de deur werken en extra warmte nodig hebben. De anti-pilling polyester fleece is zeer comfortabel om te dragen en de jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Bij ons kunt u uw eigen logo of tekst laten borduren of bedrukken op de goedkope fleece jassen, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw bedrijf te promoten zonder veel geld uit te geven.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard