Attentie.nl

Speelkaarten bedrukken

Producten binnen Speelkaarten

Bedrukt kaartspel met uw naam of logo

U kunt uw kaartspel, pokerset of speelkaarten laten bedrukken met uw logo, naam of andere gewenste bedrukking. Vraag nu een offerte aan voor het kaartspel naar keuze met uw naam of logo. Wij bereken graag voor u de scherpste prijs op basis van uw wensen.

Verhoog je naamsbekendheid met bedrukte kaartspellen

Als één van uw doelen het verhogen van de naamsbekendheid van uw onderneming is kan een kaartspel bedrukken zeker uitkomst bieden. U kunt het kaartspel door Attentie.nl laten bedrukken, volledig naar uw eigen wensen. Kies bijvoorbeeld voor het drukken van uw bedrijfslogo of merk, of toch een persoonlijke tekst. Daarnaast is er de mogelijkheid nog om zelf het aantal kleuren te bepalen. Heeft uw bedrijfslogo 4 kleuren maar wilt u hem liever in 2 kleuren gedrukt hebben, of juist andersom? Geen enkel probleem. Wij zetten een strak eindresultaat voor u neer, precies zoals u dat van tevoren bij ons aangegeven heeft!

Proefdruk? Vraag een offerte aan!

Heeft u in ons ruime assortiment kaartspellen een keuze kunnen maken en wilt u graag een goed beeld van het te verwachten eindresultaat met bedrukking? Dat kan! Indien u een offerte aanvraagt voor het kaartspel van uw voorkeur inclusief uw logo of andere bedrukking gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt niet alleen een zeer voordelige offerte, maar ook een proefdruk van het kaartspel met bedrukking. Zo heeft u een goed beeld bij wat u kunt verwachten wanneer we daadwerkelijk beginnen met kaartspellen bedrukken. Hier beginnen wij niet eerder aan dan na akkoord op de proefdruk!

Verras uw zakenrelaties eens met iets compleet anders dan een enkel geschenkje. Combineer het bedrukte kaartspel bijvoorbeeld met een zaklamp met logo en een bedrukte powerbank voeg het samen in een boodschappentas met logo. Zo heb je een leuke goodiebag!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard