Attentie.nl

Polsbandjes bedrukken

Productaanbod Polsbandjes

Polsbandjes bestellen

Bij Attentie.nl is het zeer eenvoudig en snel om polsbandjes te bestellen. Polsbandjes bestellen kan op twee manieren: met of zonder bedrukking. Gaat u voor bedrukte polsbandjes, dan heeft u diverse drukopties. Zo kunt u kiezen uit logo, naam of tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom bedrukte polsbandjes?

Door op grote schaal polsbandjes te bedrukken met uw logo of een andere boodschap en deze te verspreiden kunt u een zeer succesvolle marketingcampagne neerzetten. Neem hieronder een kijkje tussen ons diverse assortiment polsbandjes. Alle onderstaande polsbandjes kunnen we bedrukken zoals u dat wenst en dat tegen een zeer scherp tarief! 

Polsbandjes bedrukken met logo

In het assortiment van Attentie.nl vindt u polsbandjes in allerlei soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Zo vindt u altijd een polsbandje dat past bij uw wensen en de stijl van uw onderneming. U vindt bij Attentie.nl onder andere blanco siliconen polsbandjes, pols portemonnees en siliconen polsbandjes met metalen plaatje. Het bedrukken van uw polsbandjes gebeurt in eigen beheer in onze eigen drukkerij. U bent bij Attentie.nl verzekerd van een zeer hoge kwaliteit, zowel qua product als qua opdruk. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor pols bandjes bedrukken in de gewenste oplage? Vraag dan online geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en laat u verrassen door onze voordelige groothandelsprijzen!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard