Attentie.nl

Siliconen polsbandjes

Productaanbod siliconen polsbandjes bedrukken

Uw siliconen polsbandjes bedrukken wij vakkundig, voordelig en snel

Bij Attentie - groothandel in bedrukte relatiegeschenken - kunt u rekenen op een mooi aanbod armbandjes van hoge kwaliteit. We bedrukken ze in eigen huis en garanderen dan ook de beste kwaliteit van de opdruk. Daar profiteert u van! In onze collectie polsbandjes treft u naast de siliconen exemplaren ook de festivalbandjes van textiel en papier aan. Zeer geschikt als toegangsbewijs, niet geschikt voor hergebruik. Het is dus maar net voor welke gelegenheid u de polsbandjes nodig heeft.

Tip: ook voor bijvoorbeeld doppers met logo, zweetbandjes of bedrukte kleding kunt u bij ons terecht!

Bedrukte siliconen bandjes v.a. €0,13

Men denkt bij bedrukkingen al snel dat de prijzen te hoog liggen voor het beschikbare budget. Maar, door de snelle technologische ontwikkelingen kost het bedrukken van bijvoorbeeld siliconen bandjes veel minder dan vroeger. Wilt u al helemaal niet te veel kwijt zijn aan siliconen bandjes bedrukken? Dan zit u bij Attentie.nl helemaal goed. Als groothandel kunnen wij u namelijk zeer voordelige prijzen aanbieden.

Zo vindt u in onze webshop al siliconen bandjes vanaf slechts €0,13. U bepaalt zelf hoe de bedrukking eruit komt te zien. Dit kan een logo zijn, maar een tekst naar keuze is uiteraard ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de slogan van uw bedrijf.

Voor elke huisstijl een siliconen bandje

In ons assortiment vindt u een ruime verscheidenheid aan siliconen bandjes. Voor elke huisstijl is er wel één te vinden. Zwart, rood, blauw, geel of groen. Zoek het siliconen bandje dat past bij uw wensen en smaak en bedenk een bedrukking. Een logo, merk, slogan of een persoonlijke tekst. De keuze is aan u. Kies voor een bedrukking in één of meerdere kleuren en eventueel meerdere plaatsen indien u daar in geïnteresseerd bent. Vraag een offerte aan en stuur hierbij alvast de gewenste bedrukking mee. U ontvangt dan van ons ook direct een proefdruk die u een goed beeld geeft van het te verwachten eindresultaat.

Siliconen bandjes worden vaak door middel van een goodiebag gecombineerd met andere producten. Zo krijgt uw klant niet één product maar meerdere. Dan tovert u nog eens een lach op het gezicht van uw zakenrelatie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een powerbank met logobedrukte stormparaplu's en bedrukte drinkbussen.

Uw siliconen polsbandjes vliegensvlug in huis

Laat u siliconen polsbandjes bedrukken dan heeft u ze binnen de kortste keren in huis. Wel zo fijn toch? Eenmaal de keuze gemaakt wilt u ze ook graag binnen hebben, daar zijn we ons van bewust. Ook voor spoedbestellingen kunt u bij ons terecht. Neem dan wel even contact op. We bespreken dan de gewenste leverdatum en kijken naar de mogelijkheden. Waar wacht nu nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard