Attentie.nl

Duurzame waterfles

Waterfles met infuser

Senga Glass drinkfles

Casual rugzak PVC vrij

Yukon drinkfles

Topflask Graphic drinkfles

Lekvrije tritan waterfles

Nordvik drinkfles

Lekvrije AS waterfles

Mosa isoleerfles

Topflask Pure drinkfles

H2O Vibe 850 ml sportfles

Waterfles met infuser

Fruitfuse Bottle drinkfles

Tropical Drink drinkfles

Sirius waterfles

Kyoto 500 ml drinkfles

VINGA Cott RPET-waterfles

VINGA Lean thermosfles

VINGA Lean Staalfles

Kambukka® Giftbox Large

Kambukka® Giftbox Small

Steun het milieu met duurzame waterflessen

Daar bronwater vaak verpakt zit in plastic flessen is het een ware aanslag op het milieu. De flesjes kunnen hervuld worden met kraanwater, maar de algemene aanbeveling is dat niet te vaak te doen omdat bacteriën vrij spel krijgen. Vindt u het milieu en uw gezondheid belangrijk, dan is de keuze voor een duurzame drinkfles snel gemaakt. Hygiënische, goed schoon te maken en het liefst vaatwasserbestendige flessen zijn populair, en dat is goed voor het milieu!

Duurzame waterflessen bedrukken met logo

Attentie.nl is gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotie-artikelen en kan de duurzame waterflessen desgewenst bedrukken en/of graveren met uw eigen logo of tekst. Vraag een offerte aan en stuur daarbij uw ontwerp mee. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Voordelen van Duurzame Waterflessen bedrukken bij Attentie

  1. Milieubewustheid en kwaliteit: Bij Attentie zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Door te kiezen voor onze duurzame waterflessen draagt u niet alleen bij aan het verminderen van plastic afval, maar verzekert u zich ook van een product dat gemaakt is om lang mee te gaan. Dit betekent dat uw merk of boodschap ook langer in beeld blijft!
  2. Professionele bedrukking: Met onze eigen drukkerij waarborgen we de kwaliteit en precisie van elke bedrukking. Ongeacht het ontwerp, onze geavanceerde druktechnieken zorgen ervoor dat uw logo of boodschap helder en duurzaam op de waterfles staat.
  3. Maatschappelijke impact: Naast het milieuaspect biedt het bedrukken van duurzame waterflessen ook een prachtige gelegenheid om als bedrijf of organisatie uw maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen. Door duurzame waterflessen als relatiegeschenk of promotieartikel te geven, laat u zien dat u geeft om onze planeet en een positieve verandering wilt stimuleren.

Duurzame waterflessen bij Attentie

Met sommige waterflessen gaan we een stapje verder, bijvoorbeeld met de eco waterfles van Dopper. De missie van Dopper is het creëren van bewustwording omtrent plastic afval, het aanbieden van een duurzame designfles voor drinkwater en het vergroten van de toegang tot drinkwater voor mensen over de hele wereld.

Naast dat de duurzame waterfles een uitstekend relatiegeschenk is, zou u ook nog eens kunnen kijken tussen onze bedrukte drinkbussen. Ook hier zitten een aantal zeer duurzame waterflessen tussen. Waterflessen die milieuvriendelijk zijn en waar u nog jaren mee vooruit kunt.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard