Attentie.nl

Duurzame sporttas

Productaanbod duurzame sporttas

Duurzame sporttas bedrukken

Zoals de meeste relatiegeschenken en het grote deel van ons promotiemateriaal kunnen we bedrukkingen realiseren. Wilt u dus een duurzame sporttas bedrukken? Dat kan! Geef gemakkelijk uw wensen van bedrukking door via de productpagina en ontvang een gratis digitale proefdruk. Zo kunt u de bedrukking op de duurzame sporttas alvast bekijken. Hierdoor weten we zeker of de bedrukte duurzame sporttas voldoet aan de verwachtingen. Tevens waarborgen we de kwaliteit van bedrukking zoals scherpte, grootte en plaatsing. Niks voor niks hebben al veel bedrijven, scholen, (sport)verenigingen en andere instanties ervoor gekozen om een duurzame sporttas te bedrukken bij Attentie.nl. Want naast de goedkope vanaf prijzen staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel.

Ons aanbod duurzame sporttassen

We hebben een divers aanbod duurzame sporttassen in de kleuren zwart, grijs en donkergrijs. Hierin variëren de vanaf prijzen tussen de €20,62,- en €34,38,-. De duurzame sporttas hebben we in drie varianten:

  • Werk- en sporttas
  • Weekend- en sporttas
  • Werk- en sportrugzak

De werk- en sporttas is zoals de naam al doet vermoeden een duurzame sporttas die geschikt is om mee te nemen naar zowel werk als naar de sport. Handig voor wanneer u rechtstreeks uit het werk naar de sportschool wil of vice versa. De weekend- en sporttas is zeer geschikt voor mensen die een sportief weekend tegemoet gaan. Denk hierbij aan een mountainbikeweekend met de vriendengroep of een sportdag tijdens een familieweekend. De werk- en sportrugzak is erg geschikt wanneer u maar weinig nodig bent. Deze duurzame sportrugzak is uitermate geschikt om tijdens het sporten te gebruiken. Denk hierbij aan kantoormedewerkers die met de wielrenfiets naar het werk gaan. Welke duurzame sporttas u ook kiest, u draagt altijd bij aan een beter milieu.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard