Attentie.nl

Kauwgom bedrukken

Producten binnen Kauwgom

Kauwgomblister 6 stuks

Papieren zakje kauwgom

Potje kauwgom

Kauwgomblister met flap

Kauwgomblister 12 stuks

Laat de kauwgom bedrukken volgens eigen ontwerp

Bij Attentie.nl kunnen we alle bovenstaande kauwgom voorzien van een bedrukking naar keuze. We kunnen bijvoorbeeld uw logo op het potje of de verpakking drukken, maar een volledige huisstijl is ook mogelijk. Zo maakt u er een écht persoonlijk geschenk van!

Bedrukte kauwgom is een ideaal promotiemiddel of relatiegeschenk mede omdat het iets is wat gedeeld wordt met anderen. Wanneer het product dan bedrukt is met uw logo of slogan, komt uw bedrijf in aanraking met heel veel mensen. Zij onthouden dit onbewust, en wanneer ze dan een oplossing voor hun probleem zoeken of uw logo weer zien zal er een stukje herkenning plaatsvinden. Men is dan eerder geneigd te kiezen voor uw bedrijf dan dat van een concurrent.

Scherpe offerte aanvragen voor bedrukte kauwgom

Heeft u kauwgom gevonden dat aansluit bij de stijl van uw bedrijf en uw wensen? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. En stuurt u bij de aanvraag ook direct de gewenste bedrukking mee, dan ontvangt u ook nog eens een proefdruk van ons.

Door deze proefdruk krijgt u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat. Bent u tevreden? Dan gaan we direct voor u aan de slag en leveren we de bedrukte kauwgom zo snel mogelijk bij u af. Benieuwd naar de kosten voor het bedrukken van de kauwgom naar uw wensen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan en laat u verrassen door onze scherpe tarieven.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard