Attentie.nl

Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder reviews van klanten over de producten, advisering en service van Attentie.nl.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij Attentie.nl? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw review te plaatsen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.3/10
30 beoordelingen.

Goede service en communicatie van Jacco, bereid om net dat extra stapje voor de klant te doen. We zijn heel blij met de comfortabele hoodies met ons jubileum logo erop en de duurzame tasjes voor ons overgetelijke dagje uit.

26 oktober 2023 13:22
Sandra & Wendy / Houten

We zijn enorm te spreken over de goede en snelle service van Attentie.nl. Om onze medewerkers te bedanken, wilden we ze verrassen met bedrukte sokken. Het bestellen ging heel eenvoudig en ook het advies dat we kregen vonden we enorm fijn. Hierdoor hebben we precies de sokken gekregen die we wilden. Heel erg bedankt voor de service en de mooie sokken. Echt een aanrader.

23 december 2022 15:40
Henri / Hengelo

Het is met de mannen van attentie.nl prettig samenwerken. Ze zijn flexibel en snel en ze denken graag met je mee! Kwaliteit ook prima in orde.

8 augustus 2019 11:16
Annemarie / Rijnsburg

Bij Attentie terechtgekomen via Google. waren op zoek naar bedrukte Doppers voor in het kerstpakket. Offerte aangevraagd en heel kort daarna ontvangen + een proefdruk. Bedankt voor de snelle service!

14 november 2018 17:30
Ans / Schiedam

Voor onze top klanten waren wij op zoek naar eens wat anders dan een klein bedankje of simpel geschenkje. We vonden het echter toch moeilijk om uit al die relatiegeschenken op het internet iets te kiezen wat nou echt bij ons en onze klanten past. Vervolgens contact opgenomen met Attentie en wat een behulpzaam team is dat! Prettig gesprek gehad met een medewerker van Attentie en uiteindelijk gekozen voor niet 1 maar 2 relatiegeschenken. Erg positieve reacties mogen ontvangen op de gegraveerde schrijfmappen en powerbanks met ons logo, bedankt!

29 augustus 2018 09:19
Willem / Amsterdam

Onze bedrukte schrijfmappen zien er erg gaaf uit. Heel erg bedankt voor de top service team Attentie.

5 juli 2018 17:55
Petra / Schiedam

Dopper Original <URL:https://www.attentie.nl/all/dopper+drinkfles>besteld met bedrukking. Scherpe prijs en kwaliteit van bedrukking is uitstekend! Goed advies nav vragen over mogelijkheden.

15 juni 2018 11:10
Armando / Enschede

Door een vriend gewezen op Attentie en powerbanks met ons logo besteld. Zeer goede kwaliteit en de bedrukking ziet er erg gaaf uit.

23 mei 2018 15:12
Anton / Haarlem

Enkel positief over de samenwerking met Attentie! Stickers en buttons laten bedrukken voor een evenement om uit te delen, uitstekende kwaliteit.

18 april 2018 15:11
Angela / Hengelo

Schrijfmappen met logo voor onze sales medewerkers bestelt bij Attentie. Snelle levering en ze zien er erg professioneel uit. Zeker een aanrader!

11 april 2018 09:44
Raymond / Rotterdam

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard