Attentie.nl

Zonnebrillen bedrukken

Malibu Trans zonnebril

Havana zonnebril

Fiesta zonnebril

Malibu zonnebril

Rainbow zonnebril

Looking Bamboo zonnebril

Laguna Bamboo zonnebril

Sun Ray regenboogzonnebril

Smart Pouch opbergzakje

Sun Ray zonnebril

Looking Wood zonnebril

Sun Ray zonnebril van rPET

Malibu RPET zonnebril

ECO tarwestro zonnebril

Bekijk nu onze diverse soorten brillen:

Om uw keuze te vergemakkelijken tijdens het kopen van zonnebrillen hebben wij speciaal voor u een overzicht per pagina opgesteld. Zodat u snel en eenvoudig een gerichte keuze kunt maken. Ons ruime assortiment bestaat namelijk uit veel soorten, modellen en formaten.
Niet elke zonnebril is geschikt voor iedere gelegenheid, daarom hebben wij een aantal subcategorieën voor u opgezet met diverse type zonnebrillen:

Pilotenbrillen laten bedrukken
Pilotenbrillen zijn nog steeds immens populair en voor zomerse evenementen een zeer geschikte keuze. Ook als geschenk aan uw medewerkers hebben wij een duurdere variant. Wacht niet langer en laat uw Aviator style zonnebrillen met uw eigen opdruk bedrukken! Bekijk onze pilotenbrillen.

Goedkope zonnebrillen voor festivals
Ook voor festivals en feesten hebben wij een aantal zonnebrillen gebundeld die u uitstekend kunt inzetten voor uw promotie. Bent u bijvoorbeeld leverancier van speciale drankjes en wilt u graag een marketingcampagne inzetten om uw merk te promoten? Kies dan voor de goedkope zonnebrillen die u in grote oplagen kunt bestellen. Profiteer direct en bestel al een hippe goedkope zonnebril vanaf € 0,62 cent per stuk. Bekijk hier onze goedkope zonnebrillen.

Zonnebrillen geschikt voor het sporten
Welke sport uw team of organisatie ook beoefent, deze sportieve zonnebrillen zijn geschikt voor iedere sport! Ook ideaal als uw bedrijf juist producten verkoopt die gerelateerd aan een sport. Bekijk hier onze sportieve zonnebrillen.

Speciaal voor de kids!
Ook voor de kinderen hebben wij leuke zonnebrillen. Ideaal voor scholen en evenementen waar vooral kinderen aanwezig zijn. Zonnebrillen met hippe gekleurde pootjes of met leuke logo’s verwerkt op beide glazen. Bekijk hier onze zonnebrillen voor kinderen.

Luxe zonnebrillen
Zoekt u juist voor uw medewerkers een luxe zonnebril? Bekijkt u dan ook eens ons assortiment met duurdere en luxe zonnebrillen. Geschikt voor iedere situatie, uitstekende bescherming volgens de Europese norm (UV400) en een krachtig en stijlvol design. Ga direct naar onze luxe zonnebrillen! 

Zonnebrillen bedrukken of graveren! Kies voor Attentie!

Bij Attentie.nl profiteert u van vele voordelen wanneer u uw logo of merknaam laat bedrukken op onze zonnebrillen. U bestelt uw bedrukte zonnebril direct via onze nieuwe webshop, u ontvangt eerst van ons een digitale proefdruk en wij leveren uw bedrukte zonnebrillen al na 10 a 11 dagen. Staat uw festival sneller dan verwacht voor de deur en moeten wij uw bedrukte zonnebrillen sneller afleveren? Neemt u dan even contact met ons op!

Waarom uw zonnebrillen laten bedrukken bij Attentie

Bevindt uw doelgroep zich in de leeftijdscategorieën tussen de 18 en 35 jaar? En wilt u uw merk promoten op feesten, dan mag een zonnebril met bedrukking niet ontbreken! Klanten kiezen al jaren voor onze professionele en kwalitatieve zonnebrillen. Doordat wij in ons assortiment brillen aanbieden in verschillende prijsklassen is er voor iedereen wel een geschikte zonnebril te vinden. U heeft al een zonnebril vanaf € 0,37 per stuk.

Wacht niet langer en laat uw zonnebrillen bedrukken in onze drukkerij. U profiteert onder andere van:

  • Snelle service & Levering
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Voordelige prijzen

Levering en kwaliteitsborging van uw bedrukte zonnebrillen!

Ook voor onze bedrukte zonnebrillen geldt een kwaliteitsborging! Onze bedrukte brillen verlaten enkel onze drukkerij als wij 100% tevreden zijn over het eindresultaat. Zoals wij net al vermeld hebben ontvangt u na uw bestelling een digitale proefdruk, zodat u exact weet hoe het eindproduct eruit komt te zien. Heeft u vragen over onze bedrukking of over het aanleveren van uw logo, neemt u dan even contact op met onze klantenservice!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard