Attentie.nl

Chocolade bedrukken

Producten binnen Chocolade

Chocolate chip cookie

Kleine chocolade munt

Reageerbuisje mini choco's

Vegan chocoladereep

Doosje chocolade bonbons

Doosje chocolade munt

Blikje choco pinda's

Voerzak mini choco's

Ballotin Belgische bonbons

Goudstaaf Mars

Ferrero Rocher reep

Vierkante Napolitain puur

Chocoladereep

Doosje choco hartjes

Blik 0,9 liter bonbons

Zakje chocolade Paaseitjes

Doosje Paaseitjes

Midi Paashaasje

Vierkante Napolitain puur

Vierkante Napolitain melk

Vierkante Napolitain melk

Warme chocolademelk-bal

Chocola bedrukken naar wens

Wilt u chocola bedrukken met een logo? Of misschien een persoonlijke boodschap? Of toch liever uw volledige huisstijl? Bij Attentie.nl zijn er tal van mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een chocoladereep bedrukken met het logo van uw onderneming om uw medewerkers te bedanken voor de harde inzet van het afgelopen jaar. Of geef bestaande klanten een doosje met enkele chocoladerepen als bedankje voor het vertrouwen.

Een klein cadeautje op zijn tijd laat zien dat u de persoon of het bedrijf waar u mee samenwerkt waardeert en niet voor lief neemt. Op deze manier creëert u duurzame relaties waar jullie beiden nog jaren van kunnen profiteren. Twijfel dus niet lang en laat vandaag nog chocola bedrukken!

Bedrukte chocola hoeft niet duur te zijn

Veel ondernemers denken wel aan het geven van relatiegeschenken als bedrukte chocola of gepersonaliseerde sokken, maar haken af omdat ze de gedachte hebben dat het heel duur is. Bij Attentie.nl is gelukkig niks minder waar. Als groothandel zijn wij namelijk één van de goedkoopste in de markt.

Tegen zeer scherpe prijzen kunnen wij uw chocola bedrukken zoals u dat wilt. Dit komt mede doordat we beschikken over een eigen drukkerij. Dit heeft meerdere voordelen voor u: zeer hoge kwaliteit door strenge controles, scherpe tarieven én een snelle levering. Twijfel dus niet langer en laat Attentie.nl uw chocola bedrukken met een logo, tekst of ander ontwerp naar keuze.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard