Attentie.nl

Badjassen bedrukken

Producten binnen Badjassen

Goedkoop badjassen borduren of bedrukken

Alle badjassen in ons assortiment kunt u door ons laten borduren of bedrukken. Echter, een opdruk op badstof is zeer lastig om mooi te houden. Daarom adviseren wij om uw badjassen te laten borduren. Dit zorgt voor een premium look en feel en zal bovendien wasbeurt na wasbeurt mooi blijven. Geborduurde badjassen zijn in sommige bedrijven onmisbaar. Heeft u bijvoorbeeld een hotel, wellness-resort, sauna of massagesalon? Dan dragen geborduurde badjassen met logo of tekst bij aan de uitstraling van uw bedrijf. De badjassen in ons assortiment zijn leverbaar in diverse kleuren, waardoor u altijd een badjas vindt die past bij uw huisstijl.

Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij en borduuratelier hebben wij volledige controle. Daarnaast zorgt dit ervoor dat wij korte levertijden kunnen hanteren en onze badjassen tegen groothandelprijzen kunnen aanbieden. Indien u bij uw offerteaanvraag uw logo meestuurt kunnen wij u met de offerte ook direct een proefdruk sturen. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten van uw bedrukte of geborduurde badjassen. 

Badjas met naam of badjas met logo bedrukken?

Badjas met naam of logo bedrukken? Attentie.nl biedt badjassen met naam, badjassen met logo en badjassen met tekst aan voor een scherpe prijs en snelle levering! Onze badjassen zijn van hoge kwaliteit en zitten heerlijk. Doordat ze comfortabel zijn, zijn de badjassen met opdruk geschikt voor zakelijk gebruik maar ook voor privé gebruik. Daarom zijn bedrukte badjassen ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Want wees nu eerlijk, wie houdt er nu niet van zachte en gepersonaliseerde badjassen? 

Gepersonaliseerde badjas met naam op rug

Gepersonaliseerde badjas met naam op rug is het meest besteld. Niet gek, want gepersonaliseerde badjassen met naam of gepersonaliseerde badjassen met logo worden vaak gebruikt bij beautysalons of wellnesscentra. Een persoonlijke badjas met naam komt professioneel over, maar is ook nog eens hartstikke leuk om te krijgen. Bovendien zijn mensen eerder geneigd om de gepersonaliseerde badjassen langer te houden. Ook kunt u leuke badaccessoires toevoegen zoals: bedrukte handdoeken of bedrukte Hamam doeken.

Goedkoop badjas bedrukken met tekst, logo of tekst

Goedkoop badjassen bedrukken met tekst, logo of tekst doet u bij Attentie.nl! Omdat we een groothandel zijn, bestelt u direct de badjassen bij ons zonder een tussenpartij. Hierdoor profiteert u van goedkope prijzen op de badjassen. Ook het het badjassen bedrukken is hierdoor goedkoop. Ook onze relevante duurzame bad - verzorgingsproducten om de look af te maken zijn scherp geprijsd! 

Badjassen laten bedrukken met snelle levering

Zoekt u badjassen van hoge kwaliteit en draagcomfort en wilt u deze badjassen laten bedrukken? Dan kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen of direct bestellen. Ook kunt u een proefdruk ontvangen zodat u precies weet hoe de bedrukte badjassen eruit komen te zien. Wanneer u de proefdruk goedkeurd, gaan we bezig met de bestelling. 

Wilt u liever eerst sparren over het bedrukken van badjassen of wilt u liever eerlijk en deskundig advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. We denken graag met u mee!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard