Attentie.nl

sokken bedrukken

Verpakkingen op maat

rPET sokken

Kerstsokken

Coffee Socks sokken

Ocean Socks RPET sokken

Giftbox Socks

Sokken laten bedrukken met uw huisstijl

Uiteraard is het bij Attentie.nl mogelijk om uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze te laten drukken op de sokken. Maar wist u dat het zelfs mogelijk is om uw gehele huisstijl te laten terugkomen? U levert het ontwerp voor de sokken aan en wij gaan voor u aan de slag. Voor we beginnen met het bedrukken van de sokken zullen we u eerst een proefdruk toesturen. Zo krijgt u een goed beeld of de bedrukte sokken aan uw wensen voldoen. Gaat u akkoord, dan beginnen wij met het bedrukken van de sokken.

Door sokken te bedrukken met uw huisstijl geeft u uw zakenrelaties niet alleen een uniek, maar ook zeer praktisch relatiegeschenk. Sokken komen namelijk altijd wel van pas. Ook is het een leuke manier om de aandacht van bezoekers te krijgen en na de tijd vast te houden op bijvoorbeeld een evenement of beurs. Bedrukte sokken zorgen er namelijk voor dat u niet 'vergeten' wordt met al die andere aanbieders en concurrenten. Sokken bedrukken kan dus veel positiefs voor uw onderneming teweegbrengen.

Snelle levering van uw sokken met opdruk

Het bedrukken en borduren van uw sokken gebeurt in eigen beheer in onze eigen drukkerij en borduuratelier. Hierdoor profiteert u van korte levertijden en een hoge kwaliteit door strenge controles. Daarnaast kunnen wij als groothandel u een zeer voordelig tarief aanbieden. Vraag een offerte aan voor de bedrukte sokken van uw voorkeur en laat u verassen!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard