Attentie.nl

Kop & schotel bedrukken

Producten binnen Kop & schotel

Sienna kop en schotel

Da Vinci kop en schotel

Ukiyo 4-delige set kopjes

Kop & schotel bedrukken

Alle kop en schotels zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen opdruk, logo of tekst. Op die manier maakt u kop en schotel heel geschikt als relatiegeschenk of om op de werkvloer te gebruiken. Omdat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we u een opdruk van hoge kwaliteit garanderen, zijn onze levertijden kort en onze prijzen laag.

De prijzen in onze webshop zijn inclusief bedrukking in één kleur, exclusief opstartkosten. Bent u benieuwd naar de exacte kosten van bedrukte kop en schotels in uw eigen oplage? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze lage prijs. 

Kop en schotels

Wij hebben speciaal voor u een overzicht samengesteld van kwalitatief hoogwaardige kop en schotels. U kunt bij ons voordelig en snel uw eigen kop en schotels bestellen. Van kopjes met ronde vormen, kopjes met ronde oortjes tot kopjes met rechthoekige- en stijlvolle oortjes. Voor iedere gelegenheid kunt met onze kop en schotels voor de dag komen. Direct online bestellen en binnen 10 a 11 werkdagen geleverd. Heeft u vragen over één van de bovenstaande kop en schotels dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Kom professioneel voor de dag laat uw kop en schotel bedrukken met uw bedrijfslogo! Ideaal voor afspraken, vergaderingen of bijeenkomsten. Wij hebben diverse kop en schotels voor iedere soort afspraak, van luxe- tot normale kop en schotels. U kunt uw kop en schotel al laten bedrukken met uw bedrijfslogo in een enkele kleur vanaf €2,62. Heeft u vragen over een artikel dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Bent u tevens op zoek naar glazen? Laat dan uw glas met logo bedrukken.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard