Attentie.nl

Duurzame tassen bedrukken

Producten binnen Duurzame tassen

Royal RPET Shopper tas

Sai RPET draagtas - Zwart

Feltro Shopper winkeltas

RPET Cooler Bag koeltas

Fargo rPET koeltas

FreshCooler RPET koeltas

Duurzame tassen bedrukken met logo of tekst

Het krijgen van een praktisch relatiegeschenk als een duurzame tas is al leuk, maar door te tas te bedrukken of borduren maakt u er een persoonlijk geschenk van. Daarnaast komt de ontvanger ook telkens opnieuw weer in aanraking met uw bedrijf. Doordat het een mooie bedrukking of borduursel betreft op een milieuvriendelijke tas zal dit uw reputatie ten goede doen.

Alle duurzame tassen uit onze webshop zijn geschikt om te laten borduren of bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, gepersonaliseerde tekst of ander ontwerp naar keuze. Daarvoor rekenen wij slechts een kleine meerprijs. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte op maat aan.

Offerte aanvragen voor duurzame tassen

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze bedrukte duurzame tassen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het product van uw voorkeur en laat u verrassen! Doordat wij het drukken en borduren in onze eigen drukkerij en borduuratelier verzorgen, hebben wij volledige controle. Zo kunnen wij keer op keer lage prijzen, snelle levering en een hoge kwaliteit garanderen.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard