Attentie.nl

Goedkoop opvouwbare paraplu’s bedrukken

Op zoek naar een praktisch en hoog kwalitatieve relatiegeschenk? Dan is een opvouwbare paraplu een ideale uitkomst. Daarnaast worden op uw verzoek alle opvouwbare paraplu’s voorzien van een bedrukking. Het bedrukken opvouwbare paraplu’s te met uw logo gebeurd in onze eigen drukkerij. Dit gebeurt met nauwkeurige precisie, hierdoor wordt uw logo er perfect op gedrukt. Wilt u nu opvouwbare paraplu’s laten bedrukken. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. En stuur gelijk uw logo mee.

Opvouwbare paraplu’s bedrukken met logo, tekst of naam

Vaak zijn paraplu’s te groot om goed te kunnen opbergen tijdens het wandelen. Hierdoor worden regenjassen eerder meegenomen. Dat is niet meer zo met een opvouwbare paraplu’s. Daarnaast zijn opvouwbare paraplu’s thuis ook makkelijk op te bergen doordat ze weinig ruimte opnemen.

Met ons grote assortiment opvouwbare paraplu’s zit er altijd een maat of kleur tussen die bij u past. En met dit originele relatiegeschenk lopen uw contacten droog door de stad. Door hem daarnaast te bedrukken met uw logo wordt er gelijk reclame voor u gemaakt.

Voordelen van opvouwbare paraplu's bedrukken

  1. Compact en gemakkelijk mee te nemen: opvouwbare paraplu's zijn zeer compact en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een tas, rugzak of zelfs in de handschoenenvak van een auto. Door ze te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of reclameboodschap, verandert u dit handige item in een krachtige marketingtool die overal mee naartoe genomen kan worden. Klanten zullen uw merk associëren met gemak en praktisch nut.
  2. Brede zichtbaarheid van uw merk: omdat opvouwbare paraplu's zo draagbaar en handig zijn, worden ze vaak gebruikt in een verscheidenheid van weersomstandigheden en situaties. Dit zorgt ervoor dat uw bedrukte merk of boodschap door een breed publiek wordt gezien, niet alleen tijdens regenachtige dagen, maar het hele jaar door.
  3. Kostenefficiënte promotie: het bedrukken van opvouwbare paraplu's is een kostenefficiënte manier om uw merk te promoten. De paraplu's zelf zijn betaalbaar en de bedrukking kan in grote aantallen worden gedaan, wat de kosten per stuk verlaagt. Bovendien is de levensduur van een paraplu relatief lang, wat betekent dat uw investering in bedrukte opvouwbare paraplu's over een langere periode zijn vruchten zal afwerpen.

Toch nog vragen over bedrukte opvouwbare paraplu's

Zit u toch nog met vragen over het bedrukken van opvouwbare paraplu's? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat, maar ook door een contactformulier in te vullen. Wij staan klaar om u te helpen met uw vragen zodat u tevreden bent over de bedrukte opvouwbare paraplu's. En daardoor uw klanten contacten en zakenrelaties ook.

Gratis offerte voor opvouwbare paraplu’s laten bedrukken

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan om opvouwbare paraplu’s te laten bedrukken. Stuur dan gelijk uw logo mee voor een digitale proefdruk. Met onze snelle levering heeft u uw opvouwbare paraplu’s binnen no-time in huis. Combineer daarnaast bedrukt opvouwbare paraplu’s met een van onze andere relatiegeschenken waaronder onze weerstations, outdoor en stappentellers.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard