Attentie.nl

Tassen bedrukken


Tassen bedrukken met uw logo of slogan

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken in ons ruime assortiment tassen is het nog de vraag wat voor bedrukking u wenst. Attentie.nl kan alle tassen uit bovenstaande categorieën voorzien van een zeer kwalitatieve bedrukking. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de zijkant van een sporttas bedrukken voor uw sportieve zakenrelaties. Of de slogan van uw winkelketen op boodschappentassen die u uitdeelt in uw winkel. Wat u ook voor bedrukking wenst, voor Attentie.nl is niks onmogelijk. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u en beter inzicht hebben in het totale kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan voor de tassen van uw voorkeur in de gewenste oplage en laat u verassen!

RPET tas bedrukken

De RPET tassen zijn geproduceerd van gerecyclede PET-flessen. Bestaand plastic wordt hergebruikt waardoor er veel besparing op CO2 uitstoot is. Er wordt immers minder nieuwe plastic geproduceerd. Daarnaast dragen deze duurzame tassen van RPET bij aan minder plastic in de natuur. Des te minder nieuw plastic er wordt gemaakt, des te minder plastic er in het milieu terecht komt. Draag dus ook uw steentje bij en kies voor een gerecyclede tas.

Wilt u graag een RPET tas bedrukken? Geef eenvoudig uw wensen van bedrukking door via de productpagina van de desbetreffende tas. Zodra we een aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo weten we zeker dat de bedrukte RPET tas voldoet aan uw wensen en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Ons aanbod gerecyclede tassen van RPET

We hebben diverse soorten tassen van gerecycled PET materiaal. Van opvouwbare winkeltassen tot een koelrugtas. Hierbij hebben we een RPET tas verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen, blauw en wit. Al vanaf €0,63,- kunt u een RPET rugzak aanschaffen, uitermate geschikt om uit te delen als promotiemateriaal. Daarnaast hebben we ook een laptoptas, weekendtas en een luxe koeltas van gerecycled PET die weer zijn geschikt als relatiegeschenken voor klanten. Deze gerecyclede tassen van RPET zijn niet alleen duurzaam maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard