Attentie.nl

Overhemden bedrukken

Clique Clark

Clique Oxford

Clique Clare

Clique Cambridge

Santino Shirt Falco

Santino Shirt Felix

Clique Libby Dames Blouse

Clique Garland

Goedkoop overhemden bedrukken of borduren

Zoekt u nette overhemden die u kunt laten borduren of bedrukken? Wij hebben een ruim aanbod overhemden waarop we uw logo of bedrijfsnaam kunnen borduren of bedrukken. Voor een chique uitstraling raden wij u aan om het overhemd te laten borduren. Dit kunnen wij u aanbieden voor een nette prijs. Bent u op zoek naar een budget oplossing? Dan kunt u de overhemden laten bedrukken met tekst of logo van uw keuze. Wij bieden u overhemden aan in verschillende maten, kleuren en modellen (regular fit, ruim vallend of fitted). U kunt zich altijd laten adviseren door een van onze medewerkers bij het maken van een keuze.

Bedrukte overhemden met hoge draagcomfort

Wij zijn een promotietextiel groothandel die gespecialiseerd is in het bedrukken en borduren van allerlei soorten kleding. Wij kunnen overhemden goedkoop bedrukken met elke gewenste tekst, logo of afbeelding. Voor het bedrukken van textiel passen wij de zeefdruk techniek toe. Hiermee wordt een hoogwaardige opdruk gerealiseerd die lang blijft zitten. Met zeefdruk kunnen de kosten laag worden gehouden. Hierdoor bieden wij u scherpe prijzen op het bedrukken van overhemden. Benieuwd? Selecteer hieronder het overhemd van uw keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bedrukken en borduren met logo, tekst of naam

Naast bedrukken kunnen wij uw overhemden ook borduren als u dat wilt. Een borduring is vaak van een iets hogere kwaliteit dan een bedrukking. Daardoor oogt een borduring exclusiever en is deze duurzamer. Bij Attentie kunnen wij uw logo of bedrijfsnaam in meerdere kleuren op overhemden borduren. Wanneer u bij ons een offerte voor geborduurde overhemden aanvraagt, ontvangt u van ons eerst een proefborduring. Zodra deze door u is goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag om uw overhemden zo snel mogelijk te kunnen leveren. Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke prijzen op het borduren van overhemden en blouses.

Bedrukte overhemden zijn ideaal voor...

  • Een representatieve uitstraling van uw personeel op de werkvloer, met name in de horeca en de detailhandel (kassa, winkel)
  • Herkenbaar personeel op beurzen of bedrijfsevenementen
  • Representatieve kleding voor personeelsleden die workshops of lezingen geven of die regelmatig spreken op een congres
  • Als relatiegeschenk indien uw bedrijf zich daarvoor leent

Overige kleding met bedrukking

Bent u op zoek naar een volledige garderobe van bedrukte bedrijsfkleding? Bekijk dan welke bedrukte kleding wij nog meer kunnen leveren!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard