Attentie.nl

Bewerkingen voor uw artikel

Borduren
Deze traditionele bewerkingstechniek staat voor hoge kwaliteit. In ons atelier wordt met zorg gewerkt aan uw bestelling en wordt de borduring voordat de productie begonnen wordt eerst proef gedraaid. Naast polo's, sweaters, overhemden borduren wij ook caps, tassen en zweetbandjes in ons eigen atelier. Bij borduren kan uw logo in diverse kleuren geborduurd worden zonder dat hier extra startkosten voor worden gerekend. Voor caps en zweetbanden is vanaf 500 stuks productie Verre Oosten mogelijk. Binnen een aantal weken uw cap of zweetbandje geleverd tegen scherpe prijzen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Zeefdruk
Polo’s, sweaters, overhemden, t-shirts en nog veel meer bedrijfskleding en promotiekleding kan door ons worden bedrukt met logo en/of tekst. Alleen vlakke oppervlaktes kunnen bedrukt worden met zeefdruk. Op de meeste artikelen is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken. Met name textiel en nylon producten, zoals paraplus en tassen worden bedrukt door middel van zeefdruk. Voordat we met de textiel bedrukken ontvangt u van ons een digitale proef ter goedkeuring. Hierop staat aangegeven op welke positie we gaan drukken, welke afmetingen en welke kleuren hiervoor gebruikt gaan worden. Zonder goedkeuring hierop wordt er niet aan het drukproces begonnen. 

Tampondruk
De meeste gebruikte bewerkingstechniek. Tampondruk is mogelijk in allerlie vormen en oppervlaktestructuren. Deze techniek is toepasbaar op vele items. Op een cliché (een metalen plaatje) wordt fotografisch het ontwerp aangebracht. Door de tampon, een rubberen beelddrager, wordt het ontwerp van het cliché overgebracht /bedrukt op het artikel. Door het gebruik van verschillende tamponvormen is het mogelijk diverse vormen te bedrukken. Op de meeste artikelen is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken. De meeste kunststof artikelen uit onze collectie worden door middel van tampondruk bedrukt. Voorbeelden hiervan zijn bedrukte sleutelhangers, aanstekers, USB memorysticks, anti stress artikelen, bidons en isobekers, make-up spiegels, lipbalsem, rekenmachines, visitekaarthouders, pennen en nog meer veel meer artikelen. Wij kunnen ook strandballen en opblaasbare artikelen voor u bedrukken. Bij productie Nederland is 1 drukkleur mogelijk, maar een Custom made strandbal is in vele kleuren mogelijk. 

Graveren
Deze techniek levert een uitstekend resultaat voor metaal, glas en hout. Ongetwijfeld een winnaar voor het creëren van een high-class indruk. Lasergraveren is niet mogelijk in meerdere kleuren. De kleur wordt bepaald door de kleur van het metaal c.q. de laag die onder de afwerklaag ligt. Bij graveren is het mogelijk om artikelen te personaliseren. Veldflessen, BBQ sets, messen, metalen sleutelhangers, webcams, metalen usb memorysticks en isoleerbekers en flessen zijn artikelen waarop een gravure goed tot zijn recht komt. 

Transfers
 Gepersonaliseerde sweaters, polo’s worden door ons gedrukt doormiddel van transfers. Dit geldt ook voor het aanbrengen van Rugnummers. Wij bedrukken geen aangeleverde textiel. Voor voetbalteams kunnen wij diverse shirts en broekjes aanbieden van het merk Masita. Het ontwerp wordt dmv zeefdruk op een papieren beelddrager gedrukt welke doormiddel van een (heat)transferpers op het product wordt aangebracht.

Doming
Doming wordt gebruikt om een 3D versie van uw beeld te creëren door het ontwikkelen van een verhoogd oppervlakte onder de bewerking. Een mal is gevormd, bedrukt en gevormd met epoxy, die vervolgens wordt gehard om zijn vorm te behouden. Een fantastische toevoeging aan uw boodschap. 

Aanleveren artwork
Voor het bedrukken van uw logo krijgen wij het liefst een goed en werkbaar bestand aangeleverd. De bestanden dienen in de volgende formaten te worden aangeleverd: 

EPS, (vraag uw drukker naar een logo in EPS-formaat) 
AI, (vraag uw drukker naar een logo in AI-formaat) 
PDF, formaat (in hoogste kwaliteit) zonder compressie. 

Mocht u uw logo niet in het juiste bestand hebben kunnen wij onze studio aan het werk zetten om deze na te tekenen in het juiste formaat. In overleg worden hier de mogelijkheden voor besproken. 

Bij het drukken maken wij gebruik van PMS kleuren. Pantone heeft bij al de kleuren een digitale benadering gegeven om computerontwerpen mogelijk te maken en daarbij zoveel mogelijk overeenkomst te houden tussen digitale ontwerpen (kleuren op het beeldscherm) en fysieke productie (drukwerk).  

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard