Attentie.nl

Duurzame drinkflessen bedrukken

RPET Bottle 750 ml

Duurzame drinkflessen bedrukken met logo of naam

Duurzame drinkflessen bedrukken met logo of naam is de trend van nu. Hoe leuk is het om een drinkfles te krijgen met uw naam of een persoonlijke tekst? Veel leuker en persoonlijker wordt het niet. Welke duurzame drinkfles u ook kiest, Attentie.nl kan de fles voorzien van een hoogwaardige bedrukking naar keuze. Dit kan in de vorm van uw bedrijfslogo of merk zijn, maar een tekst naar keuze is ook mogelijk.

Sommige duurzame drinkflessen bieden ook de optie tot grotere of all-over bedrukkingen. Bekijkt u hiervoor de productpagina’s om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrukte duurzame drinkflessen als cadeau

Duurzame drinkflessen worden vaak cadeau gedaan aan medewerkers, maar worden ook regelmatig samen met andere kleine geschenken samengevoegd in een goodiebag. Geeft u het aan uw medewerkers, dan werkt u op een positieve manier aan de branding van uw bedrijf én stimuleert u het drinken van water zonder daarbij plastic te verbruiken.

Door het aan zakenrelaties te geven, bijvoorbeeld in een goodiebag, kerstpakket of als welkomstcadeau aan nieuwe klanten, laat je zien dat je om het milieu geeft en een gezonde levensstijl stimuleert. Is de drinkfles bedrukt met uw logo, dan zal de ontvanger telkens weer op positieve wijze herinnert worden aan uw bedrijf of merk. Naast drinkflessen, hebben we ook duurzame bekers met bedrukopties.

Waarom duurzame drinkflessen bedrukken bij Attentie?

Duurzame drinkflessen zijn meer dan alleen een trend; ze weerspiegelen een dieper bewustzijn van onze verantwoordelijkheid voor de planeet. Door te kiezen voor het bedrukken van deze flessen laat u zien dat uw merk of organisatie niet alleen geeft om haar klanten, maar ook om het milieu. Attentie begrijpt dit belang en biedt daarom hoogwaardige bedrukking op duurzame drinkflessen, waardoor uw boodschap helder en duurzaam overkomt.

Bedrukte duurzame drinkflessen uit eigen drukkerij

Het grote voordeel van Attentie is onze eigen drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het bedrukkingsproces en kunnen we zorgen voor een perfect eindresultaat. Elke duurzame drinkfles die onze drukkerij verlaat, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is bedrukt met precisie en zorg.

Voordelen van duurzame drinkflessen bedrukken

  1. Milieubewuste Promotie: Door te kiezen voor duurzame drinkflessen laat u zien dat uw organisatie waarde hecht aan duurzaamheid en milieubescherming.
  2. Lange Levensduur: Duurzame drinkflessen gaan langer mee, wat betekent dat uw merkboodschap langer in de handen van uw doelgroep blijft.
  3. Positieve Merkperceptie: Klanten en relaties waarderen bedrijven die kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen, wat een positief effect heeft op uw merkimago.

Vragen over duurzame drinkflessen bedrukken?

Zit u met vragen of wilt u meer informatie over het bedrukken van duurzame drinkflessen? Ons team van Attentie staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen voor duurzame drinkflessen bedrukken

Interesse in het bedrukken van duurzame drinkflessen voor uw bedrijf of evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Attentie en ontdek onze scherpe prijzen en uitstekende service. Stuur uw logo of boodschap mee en ontvang een digitale proefdruk om zeker te zijn van het gewenste resultaat.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard