Attentie.nl

Duurzame drinkflessen bedrukken

RPET Bottle 750 ml

Duurzame drinkfles bedrukken met logo of naam

Duurzame drinkflessen bedrukken met logo of naam is de trend van nu. Hoe leuk is het om een drinkfles te krijgen met uw naam of een persoonlijke tekst? Veel leuker en persoonlijker wordt het niet. Welke duurzame drinkfles u ook kiest, Attentie.nl kan de fles voorzien van een hoogwaardige bedrukking naar keuze. Dit kan in de vorm van uw bedrijfslogo of merk zijn, maar een tekst naar keuze is ook mogelijk.

Sommige duurzame drinkflessen bieden ook de optie tot grotere of all-over bedrukkingen. Bekijkt u hiervoor de productpagina’s om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Een duurzame waterfles als cadeau

Duurzame drinkflessen worden vaak cadeau gedaan aan medewerkers, maar worden ook regelmatig samen met andere kleine geschenken samengevoegd in een goodiebag. Geeft u het aan uw medewerkers, dan werkt u op een positieve manier aan de branding van uw bedrijf én stimuleert u het drinken van water zonder daarbij plastic te verbruiken.

Door het aan zakenrelaties te geven, bijvoorbeeld in een goodiebag, kerstpakket of als welkomstcadeau aan nieuwe klanten, laat je zien dat je om het milieu geeft en een gezonde levensstijl stimuleert. Is de drinkfles bedrukt met uw logo, dan zal de ontvanger telkens weer op positieve wijze herinnert worden aan uw bedrijf of merk. Naast drinkflessen, hebben we ook duurzame bekers met bedrukopties. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard