Attentie.nl

Plastic flessen bedrukken

Attentie.nl biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan bedrukte plastic flessen. U heeft keuze uit veel verschillende soorten plastic flessen. Hierdoor is er altijd een soort bedrukte plastic fles die u wilt geven. Bedrukte plastic flessen zijn het ideale relatiegeschenk, en zijn daarnaast ook nog eens erg functioneel omdat ze dagelijks veel gebruikt worden. Daarbij komt dat bedrukte plastic flessen echte blikvangers zijn. Een bedrukte plastic fles in een felle kleur, met daarop strak design, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo zal dan ook zeker niet onopgemerkt gaan. 

Plastic flessen bedrukken

Plastic flessen bedrukken met logo

Alle plastic flessen uit het assortiment van Attentie.nl zijn te bedrukken met uw logo of tekst naar keuze. Het bedrukken van uw plastic flessen wordt verzorgd in onze eigen professionele drukkerij. Op deze manier hebben wij volledige controle over het bedrukkingsproces, en dit heeft vele voordelen voor u! U profiteert bij Attentie.nl namelijk van snelle levertijden en kwalitatief hoogstaande bedrukte plastic flessen. Daarnaast zorgt dit er ook nog eens voor dat wij bedrukte plastic flessen kunnen aanbieden tegen de scherpste prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen voor het bedrukken van uw drinkflessen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen!

Voordelen van plastic flessen bedrukken

  • Herbruikbaar en Duurzaam: Door te kiezen voor herbruikbare bedrukte plastic flessen draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Minder eenmalig gebruik van plastic en meer hergebruik.
  • Groot Bereik: Een bedrukte fles wordt vaak meegenomen naar diverse locaties: de sportschool, het kantoor, een picknick en meer. Zo wordt uw merk of boodschap op diverse plekken zichtbaar.
  • Persoonlijk en Uniek: Met een scala aan ontwerpopties kunt u de fles precies laten bedrukken zoals u voor ogen heeft. Een unieke kans om uw bedrijf of evenement op een speciale manier onder de aandacht te brengen.

Plastic flessen bedrukken in eigen drukkerij

 Bij Attentie hebben we het volledige bedrukkingsproces in eigen hand. Onze interne drukkerij zorgt ervoor dat elk detail van uw ontwerp perfect wordt weergegeven op de plastic fles. We zorgen niet alleen voor een haarscherpe bedrukking, maar ook voor een snelle levering en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen.

Vragen over het bedrukken van plastic flessen

Komt u er niet helemaal uit of heeft u specifieke wensen voor het bedrukken van de plastic flessen? Ons team bij Attentie staat klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op, en samen zorgen we ervoor dat uw bedrukte flessen precies worden zoals u ze voor ogen heeft.

Offerte aanvragen voor plastic flessen bedrukken

Geïnteresseerd in het bedrukken van plastic flessen voor uw bedrijf, evenement of als relatiegeschenk? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Attentie. Stuur uw logo, slogan of tekst mee en we zorgen ervoor dat u snel een passend voorstel ontvangt. Uw merk verdient de beste presentatie!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard