Attentie.nl

Over Attentie - Specialist in bedrukte relatiegeschenken

Benieuwd naar Attentie.nl? We delen graag wat meer informatie met u over ons.

Organisatie Attentie.nl

Attentie.nl is een groothandel in promotionele textiel, premiums en reclameartikelen. Ons kantoor is gevestigd in Katwijk en hier staat maandag tot en met vrijdag ons verkoopteam klaar om uw aanvragen, bestellingen of zoekopdrachten te behandelen. De verkoopafdeling van Attentie.nl bestaat uit een enthousiast team gekwalificeerde mensen welke u graag adviseren en/of begeleiden in het maken van de juiste keuze.

Door de aanwezigheid van een eigen studio kunnen wij snel met uw logo aan de slag en het productieproces versnellen. Door deels eigen import en juiste afspraken met fabrikanten en importeurs kunnen wij u de artikelen tegen scherpe prijzen aanbieden. Attentie.nl maakt naast productie in Nederland ook gebruik van de productie in het Verre Oosten en zuid Europa.

Onderdeel van Hoogenboom Ravelli

Attentie is onderdeel van Hoogenboom / Ravelli en zit zo dicht op het vuur als het gaat om grote aantallen of speciaal voor u op maat gemaakte producties. Attentie.nl kan praktisch alle corporate identity products voor u maken, kleding, gadgets en alle soorten geschenken, in de door u gewenste kleur, vorm en aantallen.

Vragen of advies?

Neemt u voor vragen contact op met onze verkoopafdeling (Ad Koole of Jacco Hoogenboom), wij informeren u graag over onze producten en mogelijkheden met betrekking tot bedrukken of borduren van uw promotioneel textiel en bedrijfskleding of het graveren of bedrukken van relatiegeschenken of custom made producties.

Voor informatie: 071- 4080163

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard