Attentie.nl

Producten binnen Zweetbandjes

Zweetbandje 7,5 x 7

Hoofdband

Zweetbandje met rits

Polsbandje met ritsvakje

Polsband met label

Zweetbandjes bedrukken of borduren

Sommige van onze zweetbandjes zijn gemaakt van badstof. Badstof leent zich helaas niet voor een kwalitatieve bedrukking. Om die reden voeren wij een assortiment van twee soorten zweetbandjes. Bandjes van badstof die geschikt zijn om te borduren, en bandjes met een label die geschikt zijn om te laten bedrukken. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor zweetbandjes bedrukken of borduren, in uw eigen oplage en met uw eigen opdruk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Stuur met uw offerteaanvraag uw logo mee en u ontvangt van ons een gratis proefopstelling.

Goedkoop zweetbandjes bedrukken

Bent u nieuwsgierig naar onze voordelige prijzen voor bedrukte zweetbandjes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en stuur daarbij ook uw logo mee. Zo kunnen we niet alleen een goede inschatting maken van de kosten, maar kunnen we bovendien gratis een digitale proefdruk voor u kunnen maken. Onze standaard levertijd is circa 10 werkdagen en de bandjes kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Goedkoop zweetbandjes borduren

Heeft u de zweetbandjes met borduring niet op korte termijn nodig? Wanneer u een levertijd van 4-5 weken kunt hanteren dan kunnen wij de zweetbandjes laten borduren in het Verre Oosten. Logo's met kleine details kunnen door middel van een geweven label worden aangebracht.  Als u uw logo met de offerteaanvraag meestuurt krijgt u naast de offerte ook een proefdruk toegestuurd. Zo krijgt u een realistisch beeld van wat u kunt verwachten van uw geborduurde zweetbandjes. 

Zweetbandjes met logo, naam of tekst

Zweetbandjes met logo, naam of tekst bedrukken is mogelijk bij Attentie.nl. Het bedrukken van zweetbandjes met een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of zelfs slogans is een ideale manier om de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien zijn zweetbandjes zeer efficiënt om weg te geven als promotiemateriaal. Bedrukte zweetbandjes met logo, naam of tekst zijn daarom zeer geschikt bij sportevenementen of evenementen in de zomer.

Zweetbandjes bedrukken kleine oplage of grote oplage

Zweetbandjes bedrukken in kleine oplage of grote oplage? Attentie.nl maakt het mogelijk! Heeft u een specifiek aantal nodig? Of wilt u liever eerst sparren over gepersonaliseerde zweetbandjes? Neem dan contact op met onze specialisten. We denken graag met u mee!

Hoofd zweetbandjes en pols zweetbandjes bedrukken

In onze webshop vindt u diverse soorten zweetbandjes. Zo ook hoofd zweetbandjes en pols zweetbandjes. Ook de hoofd zweetbandjes en pols zweetbandjes kunnen bedrukt worden met logo, naam en tekst. Ook interessant: Polsbandjes bedrukkenfestivalbandjes bedrukken en sportkleding bedrukken

Bedrukte zweetbandjes met snelle levering

Doordat we een groothandel zijn, profiteert u van goedkope prijzen en snelle levertijden op bedrukte zweetbandjes. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor bedrukte zweetbandjes en profiteer van scherpe prijzen, hoge kwaliteit producten, hoge kwaliteit bedrukking, eerlijk advies en snelle levering! 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard