Attentie.nl

Boodschappentassen bedrukken

Producten binnen Boodschappentassen

ShoppyBag (135 g/m2) tas

Canvas ShoppyBag tas

Jute Canvas Shopper tas

Lagos Cork Shopper tas

Shopper tas I

Chennai juten tas

ShopXL winkeltas

Shopper winkeltas

Nevada katoenen draagtas

Katoenen draagtas Natureel

Hot Soluble Bag winkeltas

Odessa katoenen draagtas

Peru katoenen draagtas

Pro-Shopper winkeltas

Boodschappentas Cerise

Royal XL Shopper tas

Madras katoenen draagtas

Elegance Bag jute shopper

Hemp Tote Bag winkeltas

Non woven Bubble shopper

Katoenen draagtas wit

Katoenen draagtas gekleurd

Katoenen Shopper

Jute shopper

Jute shopper

Katoenen draagtas ecru

Katoenen draagtas gekleurd

Strawberry opvouwbare tas

Canvas shopper

Bedrukte boodschappentassen

Wilt u een boodschappentas laten bedrukken, dan heeft u keuze uit een katoenen versie, non woven en luxe boodschappentassen. Onze boodschappentassen zijn in vele diverse (felle) kleuren beschikbaar, er zit er dus altijd een tussen die past bij de stijl van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar zeer grote aantallen boodschappentassen? Ons verkoopteam onderzoekt graag de mogelijkheid voor een custom made oplossing. Het boodschappentassen bedrukken proces wordt in onze eigen professionele drukkerij uitgevoerd. Hierdoor hebben wij volledige controle over dit proces, en dit heeft enkele voordelen voor u. zo profiteert u bij Attentie.nl van voordelige groothandelsprijzen, kwalitatief hoogstaande bedrukkingen én een zeer snelle levering! Benieuwd naar de exacte kosten voor het bedrukken van de boodschappentas van uw voorkeur in de gewenste oplage? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan! Indien u ook uw logo meestuurt ontvangt u naast de offerte ook een proefdruk van ons. Hiermee krijgt u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Boodschappentassen bedrukken met logo

Een shopper is altijd makkelijk. Vooral nu er geen plastic tassen meer uit worden gegeven. Daarom nemen steeds meer mensen een eigen shopper mee. Hoe leuk is het wanneer u de mensen een shopper met uw logo cadeau kan doen. Bekijk het aanbod en bestel de bedrukte shoppers bij Attentie.nl. 

Bij Attentie.nl boodschappentassen bedrukken

Bij Attentie.nl vindt u een ruim aanbod aan shoppers en tassen. Denk aan vilten shoppers, katoenen shoppers, big shoppers, duurzame shoppers en meer. Alle tassen kunnen worden voorzien van uw logo. Bekijk het assortiment en vindt de shopper die u zoekt. Wij bedrukken shoppers en andere zakelijke geschenken tegen een scherp tarief!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard