Attentie.nl

Knuffels pluche bedrukken

Big Browny Bear beer

HoodedBear beer

With Love Bear beer

Louis pluche leeuw knuffel

BrownyBear beer

JollyCow knuffel

PlushToyGorilla knuffel

Thom pluche beer knuffel

Animal Friend Cow knuffel

Animal Friend Bear knuffel

Moki pluche aap knuffel

BuddyBear beer

Doc beer

Prof beer

Knuffel met logo, tekst of naam bedrukken

Hét ideale relatiegeschenk voor als u veel met kinderen werkt, in aanraking komt of juist kinderen wilt aanspreken! Er zijn maar weinig kinderen die u niet blij kunt maken met een knuffel met logo.

Deel knuffels met logo uit op een evenement, of zet ze neer in uw winkel ter aankleding van het winkelinterieur. Wat uw doel of reden ook is, een knuffel met logo is leuk om geven, maar voor een kind is het nog veel leuker om te krijgen!

Ontdek ons ruime assortiment knuffels, allen te voorzien van een bedrukking naar keuze!

Eigenschappen van de knuffels

In onze webshop vindt u meerdere soorten knuffels met diverse eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Dieren: Beren, apen, olifanten, leeuwen, tijgers, giraffen en koeien.
  • Grootte: Klein knuffels voor aan de sleutelhanger tot aan grote knuffels.
  • Kleuren: Grijze olifant tot aan bruine beren.

Knuffels met hoge kwaliteit

Attentie.nl heeft een zeer ruim assortiment knuffels; van teddyberen tot pluchen knuffels en allerlei andere dieren! Verschillende dieren maakt het nog extra leuk om iets te kiezen wat bij uw onderneming past. Van “kinderboerderijdieren” tot “dierentuindieren”, er zit geheid wat voor u tussen! 

Een knuffel als relatiegeschenk

Ondanks dat knuffels het ideale relatiegeschenk is voor kinderen, is het ook leuk te gebruiken voor andere gelegenheden. Bestaat uw onderneming bijvoorbeeld 5 jaar en geeft u een feest? Stel dan een giftbag samen met kleinigheidjes en bijvoorbeeld een knuffel met logo en tekst. Wat de gelegenheid ook is, een knuffel met logo is altijd leuk om te krijgen! Knuffels belanden altijd in het zicht, waardoor ook uw onderneming altijd in het zicht zal blijven. U krijgt dus blije reacties én promotie!

Knuffel met bedrukking

Elke knuffel kan worden bedrukt. Benieuwd naar de opties? Vraag een offerte aan met uw gewenste bedrukking en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Betaling

Vraag gratis een offerte aan voor uw aantal knuffels. Bij een groot aantal knuffels kunt u ook direct bestellen. Betalen kan met:

  • iDEAL
  • Bankcontact
  • Mastercard
  • Visa
  • Bank overschrijving

Verzending

De verzendtijden en verzendmethode zijn afhankelijk van uw bestelling. Meer informatie over uw bestelling of levertijden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met u mee!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard