Attentie.nl

Powerbanks bedrukken

Producten binnen Powerbanks

Jive powerbank 2000 mAh

Spare powerbank 10000 mAh

BRAINZ Solar Powerbank

4.000 mAh dunne powerbank

Volt powerbank 2200 mAh

BRAINZ Powerbank Bamboo

Vault powerbank 6600 mAh

Draadloos 5W oplaadstation

5W houten draadloze lader

5W draadloze lader rond

5W wireless charger

Powerbanks bedrukken met logo, tekst of naam

Met een powerbank kunnen dus mobiele apparaten worden opgeladen, ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Attentie.nl levert powerbanks in vele verschillende soorten, formaten, kleuren en types. Door dit ruime aanbod zit er altijd een powerbank tussen die past bij uw wensen en de stijl van uw onderneming. Bekijk ons assortiment powerbanks hierboven!

Bedrukte powerbanks met eigen opdruk

Alle powerbanks in de webshop van Attentie.nl zijn heel geschikt om te bedrukken of graveren met uw eigen logo of tekst. Daarmee maakt u van een handige powerbank, een aansprekend relatiegeschenk of promotieartikel. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de powerbank van uw voorkeur, en laat u verrassen door onze gunstige tarieven en korte levertijden. Wanneer u uw logo meestuurt, kunnen we u gelijk voorzien van een gratis digitale proefdruk. Door deze proefdruk krijgt u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Voordelen powerbank laten bedrukken

Door een powerbank te voorzien van uw bedrijfslogo of slogan zal uw onderneming telkens weer onder de aandacht komen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de gebruiker van de powerbank met logo, maar ook de familie en/of vrienden die op dat moment in de buurt zijn of hem lenen. Benieuwd naar de exacte kosten voor het bedrukken van de powerbank van uw voorkeur in de gewenste oplage? Vraag direct online een offerte op maat aan!

Attentie.nl kan uw powerbanks als relatiegeschenk voorzien van een zeer kwalitatieve bedrukking. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfslogo of merk te laten bedrukken, maar een tekst naar keuze is ook mogelijk. In één kleur of in een full colour bedrukking. Wat voor bedrukking u ook wenst op uw powerbanks, Attentie.nl regelt het voor u. Benieuwd naar de exacte prijzen voor het bedrukken van uw powerbanks in de gewenste oplage? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Goedkoop powerbanks bedrukken

Het bedrukken van uw powerbanks wordt uitgevoerd in een drukkerij die onder ons eigen beheer valt. Dit heeft meerdere voordelen voor u. Bij Attentie.nl profiteert u namelijk van voordelige groothandelsprijzen én een snelle levering. Daarnaast stellen wij zeer hoge eisen in onze drukkerij, u bent er dus van verzekerd dat uw bedrukking van zeer hoge kwaliteit is. Uw bedrukte powerbanks als relatiegeschenk verlaten onze drukkerij niet voordat wij 100% tevreden zijn met het eindresultaat! Heeft u vragen met betrekking tot onze powerbanks of het bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.

Duurzame powerbanks bedrukt met logo of tekst

Veel organisaties dragen hun steentje bij door ecologisch verantwoorde producten te gebruiken of duurzame relatiegeschenken cadeau te geven. In het mobiele (en steeds duurzamere) leven van tegenwoordig willen we continu verbonden zijn. De duurzame powerbanks van Attentie.nl kunnen hier bij helpen. Onze duurzame powerbanks zijn leuk om te geven én te krijgen, vooral omdat ze een positieve invloed hebben op het verbruik van gas, water en/of licht en op die manier zelfs geld opleveren! Wat dacht u bijvoorbeeld van een powerbank op zonne-energie, of een powerbank van bamboe?

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard