Attentie.nl

Relatiegeschenken bedrukken

Categorieën binnen Relatiegeschenken

De leukste relatiegeschenken van Nederland!

Bij Attentie.nl vindt u meer dan 10.000+ relatiegeschenken. Wij zijn al jaren een van de grootste groothandelaren waar u de leukste relatiegeschenken direct online kunt bestellen. In onze gloednieuwe webshop heeft u nu de mogelijkheid om direct uw relatiegeschenk, inclusief bedrukking of borduring, via iDeal te betalen. Uiteraard hanteren wij standaard kwaliteitseisen en worden onze relatiegeschenken pas bedrukt indien u akkoord gaat met onze gratis digitale drukproef.

Laat uw relatiegeschenken bedrukken tegen voordelige tarieven!

Maak uw relatiegeschenk helemaal bijzonder voor uw klant of relatie! Laat uw relatiegeschenk bedrukken met uw persoonlijke boodschap, bedrijfslogo of merknaam. Wilt u direct een zeer scherpe prijs ontvangen en liever niet wachten op een offerte? Via onze bedruk-tool op iedere pagina heeft u direct een overzicht van onze lage drukkosten.

Ook zijn bedrukte relatiegeschenken zeer geschikt voor diverse (marketing)doeleinden. Heeft u weinig inspiratie en kunt u niet direct het juiste relatiegeschenk vinden in bovenstaand overzicht? Dan hebben wij speciaal voor u onderstaande inspiratiebronnen opgezet. Heeft u vragen over onze druktechnieken of wilt u meer informatie het bedrukken van uw relatiegeschenk via onze drukkerij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via info@attentie.nl of +31(0)71 408 01 63.

 • Nieuw! Luxueuze geschenken bedrukken
  Heeft u een aantal belangrijke zakenrelaties en wilt u een professionele indruk achterlaten? Kiest u bijvoorbeeld voor een flesje wijn met een houten kistje of toch liever een vijfdelig messenblok van Jamie Oliver? Bekijkt u dan eens onze overzichtspagina met diverse luxe relatiegeschenken
 • Nieuw! Geschenken voor uw adviseurs & consultants
  Ook voor belangrijke medewerkers van uw organisatie hebben wij een geschikt assortiment samengesteld. U kunt bijvoorbeeld denken aan bedrukte zakentrolleys voor uw consultants en vertegenwoordigers of laptophoezen en portfoliomappen met uw eigen bedrijfslogo.
 • Nieuw! Geschenken branche-gerelateerd
  Niets is leuker dan bedrukte relatiegeschenken (voor medewerker of klant) die gerelateerd aan de branche waar u zich met uw bedrijf in bevindt. Bent u actief als makelaar dan laat u met een stressbal in de vorm van een huisje een blijvende indruk achter. Heeft u een bouwbedrijf en wilt u uw personeel van professioneel gereedschap voorzien bekijkt u dan ook gerust even ons bedrukte gereedschap.

Meer informatie over de levering van uw relatiegeschenken!

Wij proberen uw relatiegeschenken (met bedrukking) zo snel mogelijk te leveren. Standaard hebben wij ongeveer 10 à 11 werkdagen nodig om uw producten van de hoogst mogelijk kwaliteit te voorzien. De levertijd van uw bedrukte relatiegeschenken is ook afhankelijk van uw reactiesnelheid op onze digitale proefdruk. Na uw goedkeuring kunnen wij direct aan de slag! Heeft u haast en wilt u graag uw geschenken op het laatste moment nog laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Neemt u dan even contact op en dien een aanvraag in voor een spoedbestelling.

De leverancier en transportkosten

Uw levering wordt verzonden via onze belangrijkste verzenders, waaronder: PostNL, DHL, DPD of GLS-koeriers. De vrachtkosten voor het afleveren van uw geschenken of promotieartikelen bedragen € 14,95. Uw bedrukte relatiegeschenken worden afgeleverd op één afleveradres in Nederland of België. Bent u niet thuis? Dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw bij u aangeboden.

Wacht niet langer en profiteer van de voordelen van Attentie.nl!

 • Direct online afrekenen via onze nieuwe berekeningstool!
 • Supersnelle verzending (Ook spoedbestellingen, neemt u even contact op!)
 • Uitstekende kwalitatieve bedrukking/borduring
 • Voor grote en kleine oplagen!
veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard