Attentie.nl

Bekers bedrukken

Bekers bedrukken met logo of tekst

Alle bekers uit het assortiment van Attentie.nl zijn te voorzien van een opdruk geheel naar uw wensen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw bedrijfslogo op de bekers te bedrukken, maar een slogan of tekst is ook mogelijk. Nieuwsgierig naar de exacte kosten van het product van uw voorkeur met gewenste opdruk en in de gewenste oplage? Vraag dan een offerte op maat aan en laat u verrassen! Door het bedrukken van uw bekers in eigen beheer te verzorgen hebben wij maximale controle over dit proces. Dit zorgt ervoor dat wij voordelige groothandelsprijzen kunnen hanteren en op korte termijn uw bedrukte bekers kunnen leveren.

Bedrukte bekers uit eigen drukkerij

Wij hebben volledig zicht op het bedrukkingsproces van de bekers. Dit komt doordat Attentie beschikt over een eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij onze hoge kwaliteit en snelle levering waarborgen en dat alles voor de scherpste prijs.

Offerte aanvragen voor bekers bedrukken

Wilt u bedrukte bekers geven als relatiegeschenk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stuur dan gelijk uw bedrijfslogo, slogan of tekst mee. Zodra wij hem hebben ontvangen sturen wij u een digitale proefdruk om de kwaliteit te waarborgen.

Vragen over het bedrukken van bekers

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar u te helpen met uw vragen.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard