Attentie.nl

Zakelijke geschenken

Productaanbod zakelijke geschenken

Zakelijke geschenken met logo

Indien u één of meerdere zakelijke geschenken gevonden heeft wilt u deze natuurlijk laten personaliseren. Niet alleen weet de ontvanger dan dat het van u komt,  het geeft ook net dat persoonlijke tintje aan het geschenk dat gewaardeerd wordt. Bij Attentie.nl kunnen wij dit voor u regelen. Wat voor bedrukking u ook wenst.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw bedrijfslogo op het geschenk te bedrukken, borduren of bij sommige producten zelfs graveren. U kunt hierbij ook aangeven in hoeveel kleuren u het logo bedrukt wilt hebben. Daarnaast is een persoonlijke tekst of een slogan ook mogelijk.

Snelle levering tegen een lage prijs

Bij Attentie.nl verzorgen wij de bedrukking of gravering van uw zakelijke geschenken in eigen beheer. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. De eerste is dat wij lage prijzen kunnen aanhouden, zowel voor de producten als voor het personaliseren. Daarnaast zijn de levertijden kort en is het eventueel mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Als laatste kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit garanderen. We controleren het proces nauw en sturen, indien nodig, adequaat en snel bij. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor de producten van uw voorkeur!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard