Attentie.nl

Bedrijfsgeschenken

Productaanbod bedrijfsgeschenken

Cork Pen Set schrijfset

Quality Time picknickmand

Zeppelin schrijfset

BlackJack Set schrijfset

WineTaste wijngeschenkset

Zitzak SeatZac

3W CREE zaklamp

BambooWrite pennen

Bierpul Extra Large 540 ml

Bouquet Wijnglas 290 ml

Bouquet Wijnglas 450 ml

Ebony Matt pennen

Ebony Shiny pennen

Ebony Touch pennen

Empire pennen

Giftbox Socks

Jura Wijnglas 370 ml

Nuance pennen

Scott Waterglas 300 ml

Steekspelden op maat

Stylus Touch pennen

TucsonChief A5-schrijfmap

Volt powerbank 2200 mAh

Bekijk u liever per segment? Bekijk dan de volgende categorieën:

Bedrijfsgeschenken hoeven niet duur te zijn

Men heeft bij bedrijfsgeschenken direct het gevoel dat het alleen gewaardeerd zal worden als het een duur of groot geschenk is. Niks is natuurlijk minder waar, ook goedkope bedrijfsgeschenken doen er toe. Uw zakenrelaties waarderen een persoonlijk bedrijfsgeschenk meer dan een dure wijn geschenkset waar alle persoonlijkheid aan ontbreekt. Bij bedrijfsgeschenken gaat het erom dat de ontvanger zich speciaal en gewaardeerd wordt, niet om de prijs.

Goedkope bedrijfsgeschenken met logo

Bij Attentie.nl kunt u kiezen uit vele bedrijfsgeschenken met logo. We bieden namelijk op de meeste producten de mogelijkheid tot bedrukking. Van bedrijfslogo’s tot bedrijfsnamen en meer. Wil je weten hoe uw logo het beste uit komt? Stel je vraag via de chat, bel ons of stuur een mail. Ook na het doen van een aanvraag denken we graag met je mee.

Goedkope bedrijfsgeschenken met naam

Goedkope bedrijfsgeschenken met naam is ook mogelijk. Zo kunt u op de bedrijfsgeschenken uw bedrijfsnaam laten bedrukken. Mede doordat wij een groothandel zijn met eigen drukkerij, kunnen we de prijzen laag houden en het bedrukken van logo’s en namen goedkoop aanbieden. Hierdoor heeft u producten van kwaliteit en een goedkope prijs.

Geschenken voor bedrijven in alle soorten

Bij Attentie.nl proberen we iedereen van het juiste bedrijfsgeschenk te voorzien. U vindt daarom duizenden producten in ons assortiment. Voor elke branche zit er wel een geschenk tussen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde sokken, een paraplu met bedrukking, schrijfmappen met logo of een powerbank met opdruk.

Bedrijfsgeschenken laten bedrukken, borduren of graveren

Uiteraard is het ook mogelijk om de bedrijfsgeschenken te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het drukken van een logo, zoals bij een kladblok met logo. Of een borduursel in de vorm van een logo zoals bij een hoodie met logo. Ook hebben we producten waarbij een luxere optie mogelijk is, namelijk graveren. Denk bijvoorbeeld aan een luxe schrijfmap, pennenset, luxe aansteker of een powerbank. De mogelijkheden wat betreft bedrijfsgeschenken zijn eindeloos.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van bedrijfsgeschenken? Bij Attentie.nl helpen we u maar al te graag bij het maken van een keuze. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard