Attentie.nl

Kladblok bedrukken

Productaanbod kladblok bedrukken

Desk-Mate® A5 kladblok

Noir medium notitieboek

Desk-Mate® A6 kladblok

WhiteNote A6 notitieboekje

Revello A5 notitieboek

Desk-Mate® A4 kladblok

NotePad notitieboekje

Spectrum A6 notitieboek

CorkNote A5 notitieboekje

Spectrum A5 notitieboek

Journal notitieboekje

WhiteNote A5 notitieboek

Pocket Notebook A6

BlackNote A5

Desk-Mate® A7 kladblok

Recycled notitieboekje

Napa A5 kurken notitieboek

Color edge A5 notitieboek

Pocket Notebook A5

Kladblok bedrukken met uw logo

Bij Attentie.nl bent u volledig vrij in het kiezen van uw bedrukking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw kladblok te bedrukken met het logo van uw bedrijf of merk, maar een persoonlijke tekst behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelf het aantal kleuren te bepalen, om bijvoorbeeld kosten te besparen of omdat u het als bedrukking mooier vind om één kleur te hanteren. Stel, uw logo bevat 4 kleuren. Dan zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om het logo in één kleur op het kladblok te drukken. Of uw slogan is normaliter 1 kleur, maar het lijkt u mooier om dit te verhogen naar 2, 3 of zelfs 4. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een kladblok bedrukken met uw logo geeft een professionele uitstraling, bijvoorbeeld als u op bezoek bent bij een klant. Maar een kladblok bedrukken met een persoonlijke tekst kan het juist weer een persoonlijk relatiegeschenk maken.

Vrijblijvende offerte voor kladblok bedrukken

Heeft u een kladblok gevonden dat aansluit bij uw wensen? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte op maat aan via het offerteformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u terugkomen met een scherpe offerte.

Stuur bij de offerteaanvraag ook direct uw gewenste bedrukking mee. U ontvangt dan van ons, naast de offerte, ook direct een proefdruk. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de bedrukte kladblokken eruit komen te zien. Bij akkoord gaan we direct voor u aan de slag en leveren we de kladblokken snel bij u af!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard