Attentie.nl

Overhemden borduren

Productaanbod overhemden borduren

Ons aanbod overhemden

Attentie biedt u een ruim aantal overhemden die geschikt zijn om te borduren. Zo zijn er overhemden in verschillende kleuren, en met korte of lange mouwen verkrijgbaar. Ook qua modellen bieden wij u meerdere mogelijkheden. U vindt bij Attentie hemden met een regular fit, maar ook overhemden met een fitted of een ruim vallende pasvorm. Bij veel overhemden hebben wij bovendien passende blouses. Hiermee zorgt u voor een uniforme uitstraling van zowel uw mannelijke als vrouwelijke medewerkers.

Via onze site kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het borduren van overhemden. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen! Bekijk hieronder het complete aanbod overhemden.

Meer bedrijfskleding bij Attentie

Wilt u geborduurde overhemden inzetten als werkkleding? Maak dan uw bedrijfskleding compleet met bijpassende shirts of andere kleding. Naast overhemden kan Attentie ook andere soorten werkkleding bedrukken of borduren voor een aantrekkelijke prijs. Zo hebben wij een ruim aanbod elegante polo shirts en bodywarmers. Door bijpassende kleding te kiezen bij uw overhemden, bent u verzekerd van een nette uitstraling van uw medewerkers. Ontdek het complete assortiment werkkleding in onze webshop.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard