Attentie.nl

Plasticvrije wegwerpbekers bedrukken

Goedkoop plasticvrije wegwerpbekers bedrukken

Wilt u goedkoop plasticvrije bekers bedrukken met eigen naam, logo of slogan? Dan bent u bij Attentie.nl verzekerd van de scherpste prijs. Bij Attentie.nl profiteert u namelijk van scherpe prijzen op stevige en lekvrije plasticvrije bekers. Daarnaast liggen de duurzame bekers heel comfortabel in de hand. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan op plasticvrije bekers en profiteer van scherpe prijzen, snelle levering en eerlijk advies!

Waarom plasticvrije wegwerpbekers bedrukken met logo, naam of slogan?

Per juli 2023 geldt er een verbod op gratis koffiebekers. Daarom is nu het ideale moment om over te gaan op plasticvrije wegwerpbekers. Kies net als vele ondernemers voor een plasticvrije wegwerpbekers met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Daarnaast kunt u ook kiezen om uw bedrijf slogan op de bekers te laten bedrukken. Hierdoor vallen uw bekers extra op. Dit is goed nieuws, want zo wordt uw naamsbekendheid alleen maar groter!

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor de plasticvrije bekers van uw voorkeur en laat u verbazen door onze zeer scherpe tarieven. Liever eerst sparren over uw gewenste plasticvrije wegwerpbekers? Neem dan contact op met onze medewekers. We denken graag met u mee!

Kijk ook eens naar: herbruikbare bekers

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard