Attentie.nl

Herbruikbare bekers bedrukken

PLA Coffee cup

Opvouwbare siliconen beker

Easy lock lekvrije mok

Iris 330 ml glazen beker

Coffee to go beker

Thermos karabijnhaak beker

Auto lekvrije mok

Dia Eco reismok

PLA cup coffee to go 280ml

Geometric tumbler

Boom Eco lekvrije mok

Bamboe mok

Lekvrije mok

PLA cup coffee to go 380ml

Contour mok

Bamboe koffie beker

Shaker Proteïn drinkbeker

Sugarcane Cup drinkbeker

Sugarcane Cup 200 ml

Goedkoop herbruikbare bekers bedrukken

Bij Attentie.nl kunt u goedkoop herbruikbare bekers bedrukken met logo, naam en zelfs slogans. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren. Hierdoor weet u zeker dat uw gedroomde herbruikbare beker realiseerbaar is. Onze bedrukte herbruikbare bekers zijn stevig, lekvrij en comfortabel in de hand. Dit is niet alleen fijn voor de klant, maar ook voor het inschenken. 

Herbruikbare koffiebeker bedrukken

Ook biedt Attentie.nl herbruikbare koffiebekers aan in het assortiment. Ideaal voor de liefhebbers van koffie, thee of andere warme dranken. Ook bij onze herbruikbare koffiebekers kunt u kiezen uit bedrukopties. Wat dacht u van een herbruikbare koffiebekers met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo? Bij Attentie.nl kunt u voordelig bekers bedrukken met snelle levertijden.

Waarom herbruikbare bekers bedrukken met naam, logo of slogan?

Herbruikbare bekers zijn de toekomst. We streven allemaal naar een plasticvrije toekomst en met een herbruikbare beker zet u een eerste stap naar deze wereld. Bij Attentie.nl heeft u de keuze uit diverse soorten herbruikbare bekers met bedrukopties. Zo heeft u naast de keuze in kleur en afmeting, ook de keuze of u een logo of naam wilt bedrukken. Wilt u de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten? Kies dan om herbruikbare bekers te voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Zo valt uw beker altijd op. Dit is vooral handig bij evenementen, festivals, horecageladenheden en natuurlijk op kantoren.

Kies voor duurzaam, kies voor herbruikbaar

Jaarlijks verdwijnt er z’n 8 miljoen kilogram plastic in onze oceaan. Hiervan bestaat een groot deel uit plastic wegwerpbekers die maar 1 keer zijn gebruikt. Dit is zonde en moet anders. Door het kiezen van herbruikbare bekers zetten we allemaal een stap naar een duurzame wereld. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor herbruikbare bekers. Innoveert u mee?

Vraag geheel vrijblijvend online een offerte op maat aan en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte!

Kijk ook eens naar: milieuvriendelijke bekers, bamboe bekers, duurzame koffiebekers en duurzame drinkbekers.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard