Attentie.nl

IJskrabber bedrukken

Productaanbod ijskrabber bedrukken

Ijskrabber

Icing ijskrabber

5 in 1 parkeerschijf

Ontario ijskrabber

IceGlove ijskrabber

Parkeerschijf 3 in 1

IJskrabber transparant

Sleutelhanger IJskrabber

IJskrabber breed

IJskrabber Driehoek

IJskrabber Softy

IJskrabber Hart

Parkeerschijf 4 in 1

Bio Ice Scraper ijskrabber

IJskrabber bedrukken: wat zijn de mogelijkheden?

Alle bovenstaande ijskrabbers zijn te bedrukken naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld de ijskrabber bedrukken met een bedrijfslogo, de slogan van uw onderneming of een andere grappige tekst of persoonlijke boodschap. Dit kan in één kleur, maar als u wilt kan dit ook in vier verschillende kleuren. Dit is helemaal aan uzelf.

Het bedrukken van de ijskrabbers gebeurt in onze eigen drukkerij. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit bedrukking tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast controleren we het proces nauwkeurig en kunnen wij u hierdoor een korte levertijd bieden.

Scherpe offerte & een proefdruk

Heeft u de ijskrabber gevonden die voldoet aan uw wensen? Dan kunt u gemakkelijk via onze webshop een offerteaanvraag indienen voor de ijskrabber van uw voorkeur. Indien u uw gewenste bedrukking meestuurt ontvangt u, naast een scherpe offerte, ook direct een proefdruk van ons. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op zoek naar inspiratie? Ook daar helpen we u maar al te graag bij. Schroom dus niet om contact op te nemen!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard