Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper bedrukken goedkoop

Nieuw product, nog milieuvriendelijker dan de Dopper Original!

Wilt u uw zakenrelaties of collega’s verrassen met een nog milieuvriendelijkere drinkfles dan de Dopper Original? Bekijk dan eens de nieuwe BE O bottle! Met suikerriet als basis is de BE O bottle een stuk milieuvriendelijker dan menig andere drinkfles. De voordelen ten opzichte van de Dopper Original:

  • Klimaatpositief (100% recyclebaar)
  • Uniek modulair design
  • Meer bedrukkingsmogelijkheden!

Maak impact met de milieuvriendelijkste drinkfles van het moment. Bekijk alle mogelijkheden van de BE O bottle hier! 

Productaanbod dopper bedrukken goedkoop

Dopper bedrukken goedkoop door Attentie.nl

Of u uw BE O Bottles (vervanger voor de Doppers) nou wilt bedrukken in één kleur of full colour rondom, bij Attentie.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Door het bedrukken van uw drinkflessen in onze eigen drukkerij te verzorgen profiteert u bij Attentie.nl van een zeer kwalitatieve bedrukking, voordelige groothandelprijzen én snelle levertijden! Heeft u toch nog enkele vragen alvorens het bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Nieuwsgierig naar de exacte prijzen voor het goedkoop bedrukken van uw BE O Bottle? Vraag dan direct online een offerte op maat aan!

Laat zien dat u om het milieu geeft

De Doppers zijn enkele jaren geleden ontstaan toen de oprichter van Dopper geschokt werd door de realiteit; jaarlijks beland er zo’n 8 miljard kg plastic in onze oceanen. Een groot deel hiervan bestaat uit eenmalig gebruik van waterflesjes en koffie- en theebekertjes. Het idee achter de Dopper was om een duurzame waterfles te ontwikkelen die keer op keer opnieuw gebruikt kon worden. De Dopper drinkfles bestaat uit 3 losse onderdelen en is hierdoor gemakkelijk en grondig schoon te maken, en daarnaast is die ook nog eens vaatwasbestendig.

BE O heeft dezelfde missie als Dopper. Zo zijn de waterflessen duurzaam geproduceerd en planten zij voor elk verkocht product een boom. Daarnaast heeft de BE O Bottle ook een handig modulair systeem net als de Dopper. Bestel jouw BE O Bottles en verras je zakenrelaties met een duurzaam cadeau!

Wilt u uw zakenrelaties of collega's echt verassen? Geef dan naast een bedrukte BE O Bottle ook zelf ontworpen sokken of gepersonaliseerde sokken cadeau! Hiermee tovert u zeker een glimlach op hun gezicht. Of ga voor iets unieks als een bedrukte strandstoel of bedrukt kaartspel. Voor meer inspiratie hebben we een ruime keuze aan goedkope relatiegeschenken voor u samengesteld. Ook op onze goedkope geschenken heeft u de optie tot bedrukking!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard