Attentie.nl

BE O Bottle


Productaanbod be o bottle

De milieuvriendelijkste drinkfles van dit moment

Op het internet zijn er diverse ‘duurzame’ en ‘milieuvriendelijke’ drinkflessen te vinden. Echter is het vaak zo dat deze alsnog gemaakt zijn van olie (grondstof voor plastic) en daardoor direct een stuk minder duurzaam zijn. Met de BE O bottle probeert BE O hier verandering in te brengen.

De grondstof voor de BE O bottle is klimaatpositief bioplastic, gemaakt van het restproduct van verwerkt suikerriet. Suikerriet op zichzelf neemt al veel CO2 op en is een snelgroeiend gewas, wat het dus de ideale grondstof maakt voor een milieuvriendelijke drinkfles.

Een ander voordeel van bioplastic is dat het 100% recyclebaar is. Uiteraard gaat de BE O bottle erg lang mee, maar als het dan toch zo ver komt is die volledig te recyclen. Als bonus plant BE O, voor elke verkochte BE O bottle, een boom via Trees for the Future. Dit alles maakt de BE O bottle de milieuvriendelijkste drinkfles van dít moment!

Combineer de BE O bottle met andere relatiegeschenken als gepersonaliseerde sokkenhoodies met logo en bedrukte festivalbandjes in een papieren draagtas voor een unieke goodiebag!

De BE O Bottle bedrukken zoals u dat wilt

Hebben de praktische aard, het unieke karakter en de milieuvriendelijke eigenschappen u ervan overtuigd om de BE O bottle cadeau te doen aan uw zakenrelaties of medewerkers? Dan bent u bij Attentie.nl aan het juiste adres. Als zakelijke partner van de BE O bottle kunnen wij u namelijk een zeer scherp tarief bieden. En, om het nog beter te maken, kunnen wij ook de BE O bottle bedrukken zoals u dat wilt.

Hier bieden we 3 mogelijkheden voor: de dophet etiket en/of de fles. U kunt er 1 of 2 kiezen, maar alle drie is ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor uw logo op de dop, een persoonlijke boodschap op het etiket en uw slogan op de fles. Zo zijn er natuurlijk no veel meer mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan gerust een offerte op maat aan en laat u verbazen door onze scherpe tarieven!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard