Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper waterfles bedrukken

Productaanbod dopper waterfles

Dopper waterfles met logo

De BE O Bottle is net als de dopper een duurzame keuze en daarom een verantwoord relatiegeschenk. De flessen zijn gemaakt van suikerriet en 100% recyclebaar! Kies daarom voor BE O Bottle en laat de producten bedrukken door Attentie.nl Of uw wens nou één kleur of een full colour bedrukking rondom is, Attentie.nl zorgt voor een kwalitatief hoogstaande bedrukking!

De BE O flessen zijn net als de Dopper waterflessen zijn verkrijgbaar in trendy en aansprekende kleuren; blauw, zwart, oranje, rood en wit. We bedrukken de BE O waterfles net als de dopper graag met uw eigen bedrijfslogo, merk of tekst/slogan naar keuze. Zo maken we van de blanco fles een persoonlijk en hoogwaardig relatiegeschenk.

Vragen over de Dopper waterflessen of BE O Bottle? Ons verkoopteam staat van maandag tot vrijdag voor u klaar om u te helpen. Ons enthousiaste team adivseert u graag over onze producten en/of begeleidt u in het plaatsen van uw bestelling. Neem dus gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Waarom kraanwater?

Kraanwater is goedkoper én gezonder dan bronwater. De kwaliteitscontroles zijn strikter dan op water dat in flessen verkocht wordt en de prijs is erg laag. Het Nederlandse kraanwater behoort tot het beste kraanwater ter wereld! Steeds meer mensen ontdekken dat het lekker en gezond is om veel water te drinken. Een duurzame en herbruikbare waterfles helpt om genoeg te drinken en maakt het drinken van water uit de kraan aantrekkelijker en gemakkelijker. Bovendien help je met een herbruikbare waterfles de plastic afvalbergen terug te dringen die ontstaan zijn de afgelopen jaren.

» Lees meer over de Dopper drinkfles

Bekijk ook eens onze andere populaire relatiegeschenken:

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard